Helena Vondráčková dostala dort se svojí podobiznou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Helena Vondráčková dostala dort se svojí podobiznou!

Helena Vondráčková  na srazu se svými fanoušky
Helena Vondráčková na srazu se svými fanoušky (Foto Aha! - Marek Pátek)

Na Slapské přehradě proběhlo další setkání Heleny Vondráčkové s jejími fanoušky! Třicet věrných příznivců legendární zpěvačky se sjelo na Hanžlův mlýn v hubenovské zátoce, kam Heleně přivezli dodatečné dárky k nedávnému jubileu.

„Dostala jsem nádherné květiny, ale také krásné dorty. Na jednom bylo sedmdesát svíček, které jsem musela zfouknout, na druhém pak marcipánová soška s mojí podobiznou. Autoři pracovali s titulní fotografií z aktuálního 5CD Diamantová kolekce. A musím říci, že je mi ta holka podobná,“ smála se Helena Vondráčková.

Ta si s fanoušky opět ochotně popovídala, prohlédla si jejich archivní fotografie a také se s nimi vyfotila. Výherce speciální soutěže pak pozvala na svou loď, se kterou se plavili po přehradě. „Koupali jsme se, popíjeli šampaňské, jedli čerstvé ústřice a výborné saláty,“ prozradila zpěvačka.

Celou akci uspořádal fanklub Heleny Vondráčkové, který vede Petr Bednarz. Ten na Slapy pozval i bývalou dlouholetou šéfku fanklubu popové legendy Marcelu Markovou, která zpěvačce přivezla ukázat část svého archivu Heleniných fotek.

Na video s Helenou Vondráčkovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.