Vondráčková s Martinem Michalem prohráli soud s dcerou slavného herce: Vyžívají se v soudních sporech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková s Martinem Michalem prohráli soud s dcerou slavného herce: Vyžívají se v soudních sporech?

Fotografie
Fotografie (internal)

Konec vleklým sporům! Zpěvačka Helena Vondráčková (67) a její muž Martin Michal (55) prohráli soud, který vedli proti dceři slovenského herce a režiséra Andreje Hryce (65) Wandě (36).

Předmětem řízení bylo mj. její tvrzení, že se pár vyžívá v soudních sporech. Hrycová jako ředitelka Nové scény v Bratislavě před lety oslovila Helenu Vondráčkovou na účinkování v muzikálu Hello, Dolly! Časem ale vznikl spor (nakonec i soudní) o vyplácení DPH. „Všechny soudy Nová scéna vyhrála,“ řekl Wandin otec Andrej.

Soud o 1,3 milionu Agentura MM, Martin Michal a Helena Vondráčková poté zažalovali Hrycovou už jako fyzickou osobu o 1,3 milionu korun za nemajetkovou újmu. „Wanda na jedné tiskovce řekla, že jsou pro ni Vondráčková a Michal lidmi, kteří se vyžívají v soudních sporech,“ vysvětlil Hryc.

Soudy se vlekly, vzduchem létala odvolání a teď i konečný verdikt. „Po devíti letech mám rozhodnutí Krajského soudu v Bratislavě, který celou žalobu zamítl. Už proti tomu není odvolání. Ani omluva v médiích nebude,“ řekla Blesku Wanda.

Juraj Hryc

Martin Michal: Jsou to lži!

Manžel a manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal má na celou situaci zcela odlišný náhled: „Soud v Bratislavě vydal rozhodnutí, že za lži Hrycové odpovídá divadlo, protože lhala jako ředitelka Nové scény! Je pak na divadle, zda na ní vzniklou újmu bude vymáhat. O ubohosti Hrycové svědčí fakt, že naše strana uvedené soudní rozhodnutí nemá dosud ani k dispozici a tato prolhaná osoba už obvolává novináře!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.