Vondráčková (60) - Vážné zranění! Tatínek zakopl! Helena: Hned za ním jedu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková (60) - Vážné zranění! Tatínek zakopl! Helena: Hned za ním jedu

PRAHA/SLATIŇANY – Velkolepou párty pro přátele i koncert na Žofíně už má Helena Vondráčková (60) za sebou, teď ji čeká oslava narozenin s tatínkem!


PRAHA/SLATIŇANY – Velkolepou párty pro přátele i koncert na Žofíně už má Helena Vondráčková (60) za sebou, teď ji čeká oslava narozenin s tatínkem! Přestože se Helenin bratr Jiří (56) snaží tvrdit pravý opak a rozkol v rodině dramatizuje, Helena se se svým otcem normálně vídá. A teď se o něj dokonce bojí! „Včera ráno mi volal, aby mi popřál k narozeninám, ale docela mne vystresoval. Předevčírem totiž zakopl, upadl a zlomil si žebro,“ postěžovala si deníku Aha! Vondráčková.

Jiří Vondráček senior (86) musel do nemocnice na ošetření. „Hnedka za ním jedu, stejně jsem to měla kvůli narozeninám v plánu,“ říká Helena, která se bratrovým očerňováním, které se včera opět objevilo v jednom deníku, nenechá rozhodit. „Můj bratr je tím, kdo má problém. Když se každý soudný člověk podívá na články, které o nás vyšly, musí vidět, že on je tím, kdo kydá špínu, a já jen bráním sebe a manžela, kterého miluji. Několikrát jsem už bratra prosila, aby naše soukromé věci neřešil veřejně. To si má přece každý vyříkat tváří v tvář a mělo by to zůstat v rodině. Ani to, jak říká, že jsem se přestala stýkat s rodinou, není pravda. Se sestrou Zdenou a s tatínkem máme normální vztah a pravidelně se vídáme. Jenom Jirka a jeho dcera se se mnou přestali stýkat. Ale oni by si ode mne také nenechali zasahovat do života. Jirka navíc tvrdí, že mě opustili všichni přátelé, ale tři sta vzácných hostů na mé oslavě hovoří za vše. Přátele mám stále,“ říká Helena na adresu prohlášení bratra Jiřího. Ale teď se především těší na tatínka, se kterým chce oslavit své šedesátiny.

Spor s bratrem se táhne od doby, kdy si Helena vzala za muže Martina Michala. Jiří Vondráček obviňuje Michala z toho, že to s Helenou nemyslí upřímně a vzal si ji jen pro peníze. Včerejším koncertem na Žofíně Vondráčková završila oficiální oslavy svých narozenin. Na koncertě vystoupily největší hvězdy v čele s Karlem Gottem. Jediný, kdo chyběl, byl Waldemar Matuška (74), který se stále zotavuje z vysokých horeček, ale doufá, že podle plánu odehraje svůj vlastní narozeninový koncert už dnes večer.

Více o oslavě čtěte zde


Autor: Petr Macek
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.