Hvězda Ordinace Jana Boušková (63): Peklo kvůli zlomené noze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ordinace Jana Boušková (63): Peklo kvůli zlomené noze!

Jana Boušková si kvůli zranění na návrat do Národního divadla počká.
Jana Boušková si kvůli zranění na návrat do Národního divadla počká. (Foto Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Martin Sekanina, Martin Hykl)

Velmi dlouhá rekonvalescence po drsném úrazu Janu Bouškovou (63) ničí. Manžel Václav Vydra (61) se o ni láskyplně stará a dokonce jí dělá řidiče. 

Sedm měsíců poté, co si přelámala nohu na sjezdovce, když lyžovala a skončila na invalidním vozíku, odhodila herečka i berle. „Tak vozík ani berle už jak vidíte, nepotřebuji,“ řekla Boušková.

Přesto ještě není doléčená. „Pořád ještě rehabilituji,“ přiznala a kulhání při chůzi se snažila všemožně maskovat. Dokonce si při odchodu z tiskové konference TV Prima si nepřála další focení, když ji manžel podepíral, aby se ji lépe kráčelo.

Úraz Bouškovou prokazatelně trápí dál a není nadšena z velmi dlouhé rekonvalescence. Co jí drží nad vodou je návrat do divadla. „Od září nastupuji zpět do národního,“ dodala sestřička Aloisie z Ordinace v růžové zahradě II.

Hrozilo ji ochrnutí
Byl to zlomek vteřiny a Janě se svět obrátil vzhůru nohama. Koncem loňského roku si při lyžování komplikovaně zlomila nohu a hrozilo jí ochrnutí.

Jana Boušková po zranění nohy konečně bez berlí:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.