Bitva o prachy na spadnutí: Paroubkova pojistka na Petru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bitva o prachy na spadnutí: Paroubkova pojistka na Petru!

Bitva o prachy na spadnutí: Paroubkova pojistka na Petru!
Bitva o prachy na spadnutí: Paroubkova pojistka na Petru! (Foto ara)

Jeho žena odešla a tak se Jiří Paroubek začal bát o majetek. Petra a Jiří si v roce 2011 pořídili rodinný dům ve Velké Chuchli v Praze, kde spolu již nežijí. Po odluce dal expremiér “pojistku“ proti jeho prodeji…

V katastru je jejich krásný řadový dům napsán na Petru Paroubkovou, která opustila v březnu expremiéra Paroubka i s jejich dcerou, a to v utajení. V katastrálním zápisu ale došlo k úpravě vztahů k listu vlastnictví. Jde o žalobní návrh na určení práva, který Paroubek podal v dubnu.

,,Dokud je tato poznámka v katastru, tak platí, že se nemůže změnit vlastník,“ řekl Blesku pražský advokát Jan Černý. Nebýt tedy Paroubkovy “pojistky“, mohla by jeho žena nemovitost prodat a on by tak přišel o střechu nad hlavou. Je to prostě lišák! 

Na video s Paroubkem se můžete podívat zde:




Přečtěte si
eisenbieger
4. 8. 2017 • 07:26

tak zalobni pravo muze podat , ale casem o nej prijde , zalezi kdo bude mit od soudu dceru ....mel tam dat vecny bremeno dcery a dodat ze ho muze muze do smrti pouzit mel by aspon neco....takhle prohraje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.