Helena Vondráčková - Tajná oslava 60: Všechna tajemství její oslavy! Odřeniny, úprk a smutný král! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Helena Vondráčková - Tajná oslava 60: Všechna tajemství její oslavy! Odřeniny, úprk a smutný král!

PRAHA – Rozesmátou »Šíleně smutnou princeznu« Helenu Vondráčkovou vítali na oslavě jejích šedesátin jako královnu! V pohádkovém kočáře, s mávajícím králem v podání Václava Neckáře (63) po boku, a třemi stovkami gratulantů v očekávání!


Byli jsme tam a viděli všechno

●● Co to stálo?
●● Co vyděsilo hosty?
●● Co se jedlo?

A deník Aha! byl exkluzivně u toho! Kliknutím zvětšeteVíme v kolik a proč odešel Karel Gott (67), kdo nepřišel vůbec, co ukázal Martin Maxa (46), kam zmizel Václav Neckář a kdo Heleně koupil nejdražší dárek!

„Poslední dobou sice stále zpívám písničku Já vítám déšť, ale doufám, že dneska pršet nebude!“ přivítala se Helena Kliknutím zvětšetes třemi stovkami hostů po královském příjezdu, který dostala dárkem právě od Neckáře. Ten se ale hromadné zábavy stranil, a většinu večera strávil s Martou Kubišovou v salonku. Mezi prvními si frontu na gratulaci pod širým nebem naopak vystál v půl sedmé třeba Karel Gott. „Jeho dárek jsem musela hned rozbalit, byla to nádherná šperkovnice. NKliknutím zvětšeteejvíc se ale přes kapsu asi práskl Franta Janeček,“ prozradila Helena se smíchem deníku Aha!. „Od něj jsem dostala nádherné starožitné briliantové hodinky, odhaduji to tak na dvacátá léta,“ rozplývala se Helena s tím, že zbytek dárků zatím rozbalit nestihla. Přes víkend se totiž musela připravovat na dnešní galakoncert na Žofíně. Gott s Janečkem a svými přítelkyněmi Macháčkovou a Mátlovou oslavu opustili s úderem jedenácté, Gott pospíchal za Charlottkou. „Uvidíme se na Žofíně!“ loučila se s ním Helena. „Jasně! Kliknutím zvětšeteNa zkoušku ale přijdu trochu později, dělám ten den dopoledne ještě jednu akci pro děti,“ omlouval se Karel, který na koncertě také zazpívá. „A kdy máš vlastně ten Žofín?“ zajímal se Janeček. Kliknutím zvětšete„No přeci v neděli, doufám, že tam budeš!“ divila se Helena, jak to, že to Janeček neví. „Ty jsi hlava děravá, určitě jsi to jen zapomněl. Všichni chlapi jste stejní,“ smála se Helena.

Pak už se věnovala dalším hostům, své sestře Zdeně, Halině Pawlowské, Simoně Krainové, Monice Absolonové, Karlu Šípovi, Ondřeji Soukupovi, Xaverovi Veselému a dalším. Kliknutím zvětšeteChyběla snad jen Jiřina Bohdalová, která byla na pracovním zájezdě. Také Olga Matušková dorazila bez Waldy, který se zotavuje z vysokých horeček a chystá se na vlastní pondělní narozeninový koncert. Kliknutím zvětšeteMartin Maxa přišel v košili s krátkými rukávy, pod kterými byly vidět odřeniny. Zřejmě ze sportu. Většina hostů nezapomněla přinést kytice, které zaplavily celou restauraci Na Ladronce, kde se oslava konala, a později doma i celou Heleninu garáž. „Tady je kytek jak na pohřbu,“ glosovala to oslavenkyně šťastně.

Kliknutím zvětšetePřed půlnocí pak hosty velkolepé oslavy nejméně za tři sta tisíc, kde se jedlo, pilo, hodovalo a k tomu hrála moravská cimbálovka, vyděsil ohňostroj. Rachejtle na Heleninu počest totiž startovaly těsně za zdí restaurace, a jejich práskání připomínalo střelbu z kulometu. Po půlnoci už cimbálovku nahradila diskotéka. Kliknutím zvětšete„Tancovala jsem až do rána, a spát šla v pět,“ loučila se s námi Helena v sobotu ráno. „A teď mě čeká náročný program. Doma mám hosty z Ameriky, má sestra Zdena slaví svátek, a s Martinem chceme na Slapech vyzkoušet naši novou loď. A pak se ještě musím připravit na večerní Žofín! Takže žádné polehávání a vzhůru do další šedesátky!“


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.