Eva Hrušková: Velká šťastná novina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Hrušková: Velká šťastná novina!

Eva Hrušková bude babičkou!
Eva Hrušková bude babičkou! (Daniel Černovský)

U naší české Popelky zavládlo štěstí! Do rodiny Evy Hruškové (65) totiž přibude malý přírůstek. Její syn Zdeněk Rohlíček čeká miminko s manželkou Libuškou.

První vlastní vnouče! Eva Hrušková s Janem Přeučilem se už těší na roli dědečka a babičky. Syn Hruškové Zdeněk Rohlíček očekává miminko s jeho Libuškou, kterou si nedávno vzal. Jediným dítětem v rodině ale mimčo nebude, Libuška má totiž syna Matyáše, jehož otcem je rocker Pepa Vojtek.

,,Budeme ho mít stejně rádi jako dosud. Je to komunikativní, sympatický kluk, žádné rozmazlené dítě, prostě úžasný,“ chválila v Sedmičce Eva svého nevlastního vnuka Matyho.

,,Nechci se jim do toho moc motat, protože už nevím, co ty nejmenší vlastně potřebují. Tuhle jsem říkala Zdendovi, že jsme se s tatínkem kdysi snažili pro ně získat co nejkrásnější věci, ale teď jsou k dostání ještě krásnější. Dokonce jsem jim pletla svetříky a jeden mu ve škole ukradli, jak byl pěknej,“ pověděla herečka. 

To, že se celá famílie na miminko těší a že se Zdeněk s Libuškou budou muset pěkně otáčet je jasná věc, to, co ale zatím jasné není, je pohlaví dítěte. ,,Jediné, co můžu potvrdit, je, že to bude jenom jeden kousek,“ řekl Zdeněk Rohlíček, který se prý chystá být s manželkou u porodu. Frajer!

Na video s Evou Hruškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.