SuperStar Jankovič: Je z něj hvězda reklamy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

SuperStar Jankovič: Je z něj hvězda reklamy!

Filip Jankovič si pořídil pro radost novou kérku.
Filip Jankovič si pořídil pro radost novou kérku.

PRAHA – Zpěvák a tanečník Filip Jankovič (21), který se objevil v druhé řadě pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar, se stal hlavní tváří americké reklamy na žvýkačky!


„Točilo se v depu metra na Zličíně a využil jsem přitom hlavně svoje taneční dovednosti,“ vysvětluje mladý Slovák, který si za honorář pořídil i nové tetování!

Jankovičova reklama propagující i u nás známou značku žvýkaček, je určena výhradně pro americký trh. „Prý ale probíhají jednání o tom, že by se objevila i v Čechách a na Slovensku,“ doufá Jankovič. Scénář reklamy byl jednoduchý. Chuť žvýkačky ho totiž roztancuje a postupně se přidají i další lidé čekající na metro.

Filip si nedávno udělal také radost a pořídil si na nohu nové tetování. „Nechtěl jsem nějaké barevné omalovánky, toužil jsem ale po černém ornamentu. Díky kamarádovi Konvičkovi z Adrenalin Tatoo v Holešovicích mám přesně to, co jsem si představoval,“ raduje se Jankovič. A Filip konečně vysvětlil i důvod, proč utekl z castingu na třetí řadu VyVolených: „Vůbec jsem nechtěl před porotu, ale potřeboval jsem se dostat do budovy s kamarády, které jsem přišel podpořit. Na Primě si to ale vyložili tak, že jsem zbabělec,“ tvrdí rozesmátý šoumen.

Kliknutím zvětšete



Autor: (daz)
Foto pro Aha! – Aleš Kartal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.