Gwyneth Paltrow: Do Varů posílá rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gwyneth Paltrow: Do Varů posílá rodinu

Gwyneth Paltrow letos do Varů nepřijede, zato za sebe pošle náhradu.
Gwyneth Paltrow letos do Varů nepřijede, zato za sebe pošle náhradu.

PRAHA – Herečka Gwyneth Paltrow (35) za sebe pošle do Varů náhradu! Dorazí její bratr a matka! Závěrečný snímek Hezké sny, ve kterém má Gwyneth jednu z hlavních rolí, přijede na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů představit její bratr Jake Paltrow.


Režisérovi filmu bude dělat doprovod jejich matka, neméně slavná herečka Blythe Danner.

Letošní filmový festival v Karlových Varech bohužel nepoctí svou návštěvou hollywoodská hvězda Gwyneth Paltrow. „Samozřejmě jsme jednali s lidmi od filmu Hezké sny, který bude uveden v rámci slavnostního zakončení festivalu. Dorazí zcela jistě početná delegace, ale Gwyneth se omluvila, v té době má jiné povinnosti,“ řekla deníku Aha! Uljana Donátová, která festival mediálně zastupuje. Už teď je ale jisté, že se ve Varech objeví matka a bratr Gwyneth Paltrow. Další hlavní role ve filmu Hezké sny si rozebrali Penélope Cruz a Danny DeVito. Kliknutím zvětšeteO účasti těchto hereckých hvězd se však ještě jedná. „Nemůžu potvrdit, zda právě tito herci do Varů dorazí, ale o dalších významných jménech pořád jednáme,“ nevyvrátila ani nepotvrdila informaci Uljana Donátová. Budou právě Penélope Cruz a Danny DeVito dalšími ozdobami letošního 42. ročníku? Jistá je zatím jen Renée Zellweger. Letošní festival začíná už příští pátek 29. června a skončí 7. července.


Autor: Eva Kremserová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.