Olmer slavil minerálkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Olmer slavil minerálkou

Režisér Vít Olmer si na své pětašedesátiny připil s manželkou Simonou Chytrovou pouze minerálkou.
Režisér Vít Olmer si na své pětašedesátiny připil s manželkou Simonou Chytrovou pouze minerálkou. (Aha! – Jaroslav Benda)

PRAHA - Pětašedesáté narozeniny oslavil včera v malebné kavárně na Maltézském náměstí režisér Vít Olmer. Po loňské dvojnásobné transplantaci ledvin a jater si s manželkou, herečkou Simonou Chytrovou (44), přiťukl pouze minerálkou. Deník Aha! byl při tom a režisérovi k jubileu poblahopřál a zároveň se jej zeptal na jeho nejbližší plány.

Pětašedesáté narozeniny oslavil včera v malebné kavárně na Maltézském náměstí režisér Vít Olmer. Po loňské dvojnásobné transplantaci ledvin a jater si s manželkou, herečkou Simonou Chytrovou (44), přiťukl pouze minerálkou. Deník Aha! byl při tom a režisérovi k jubileu poblahopřál a zároveň se jej zeptal na jeho nejbližší plány.

„Po rozkolu s Českou televizí jsem se na stará kolena rozhodl s přítelem Michalem Faflíkem založit webbové stránky: www.livedesign.name, v nichž budeme mimo jiné prezentovat krátké, humorné a kousavé, ale i poetické videofejetony nazvané Toulky s Belmondem. Tak se totiž jmenuje náš jezevčík, se kterým budu vyrážet po Praze. Chceme si všímat zajímavých událostí, originálních lidí a zažívat nenadálé příhody. Tak trochu jako náš předchůdce John Steinbeck ve svých Toulkách s Charlyem, ale v jakémsi českém vydání,“ řekl nám Olmer.

„Budeme možná poněkud technicky omezeni a první fejeton jsme natočili dokonce jen na mobil, ale zato můžeme dělat dlouhý nos na cenzuru a příkazy různých televizních mafií, jež mají v této zemi dosud – a doufejme že ne na věky – monopol,“ přiznal nám populární režisér, který je přesně o rok mladší než náš prezident Václav Klaus. „Připadá mi ale jako omyl, že tenhle člověk je také Blíženec. Působí na mě spíš jako suchar,“ dodal Olmer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.