Průšové milenec odhalen: Ta holka má ale štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Průšové milenec odhalen: Ta holka má ale štěstí!

Kateřina Průšová je už tři roky šťastná s Michalem Gaubem.
Kateřina Průšová je už tři roky šťastná s Michalem Gaubem. (Foto: Jakub Poláček)

O Kateřině Průšové (33) nebylo v poslední době ani slechu. Tím důvodem byl totiž muž po jejím boku, který o mediální pozornost příliš nestojí. Jeho totožnost však byla odhalena!

Bývalá Miss České republiky zvládla dlouhé tři roky skrývat svůj vztah s podnikatelem Michalem Gaubem (49), s informací přišel týdeník Sedmička. Už dříve Kateřina Průšová uvedla, že její milý o pozornost nestojí. „Musím upřímně říct, že se nám dýchá líp. Není potřeba ukazovat veřejně lásku, jak se máme a nemáme, kam jezdíme,“ vysvětlila modelka.

Po boku podnikatele, jehož majetek je odhadován na desítky milionů korun, Průšová působí skutečně spokojeně, dokonce se zdá, že pracují na miminku. „Co se má stát, se stane. A stane se to určitě brzy,“ řekla Sedmičce s tím, že dítě je pro ni mnohem důležitější než svatba. Vzhledem k tomu, že její první manželství nevydrželo, je to pochopitelné.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
demon.hk
23. 6. 2017 • 11:34

boha jeho, kde jste tuhle vykopávku vyhrabali???? to už jste na tom opravdu asi bledě, když vytahujete na světlo tuhle přiblblou zatuchlinu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.