Chudák Marie (23)! Přítel ji málem zabil, pak se na ni stejně vykašlal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Marie (23)! Přítel ji málem zabil, pak se na ni stejně vykašlal!

Marie je po nehodě k nepoznání.
Marie je po nehodě k nepoznání. (Foto: Profimedia.cz)

Ruska Maria Lebeděva měla celý život před sebou. Stačilo však přijít o půlhodiny pozdě na schůzku a naštvanému příteli se podařilo obrátit celý její život na ruby. Při autonehodě utrpěla rozsáhlá zranění a přišla o zrak.

K hrozivé nehodě došlo v roce 2016. „Přišla jsem pozdě a on byl naštvaný. Když jsem si nasedla do auta, řval na mě,“popsala dívka. Hádali se i při divoké jízdě Novosibirskem. Na jedné z křižovatek se jeho BMW v rychlosti 80km/h srazilo s jiným vozem. Jejího přítele zachránily airbagy, ale Marie dopadla mnohem hůře. Utrpěla poranění mozku, páteře, pánve a přišla o zrak. Deset dní po nehodě bojovala o život a bolestmi trpí dodnes.

Po tragédii se na ni její přítel navíc vykašlal. „Nebyl tu pro mě, když jsem ho nejvíc potřebovala. Řekl mi: 'Myslíš si, že já jediný nesu vinu za tu nehodu? Můžeme za to oba.' Byla jsem tak naštvaná, když jsem to slyšela. Bylo to, jako by se vůbec necítil odpovědný, jako by toho nelitoval a neměl vůbec výčitky,“ vzpomíná Marie, která se po nehodě změnila k nepoznání.

Dívka se teď snaží sehnat peníze na další léčbu, stále ji totiž trápí velké bolesti. Trápí ji lítost, kterou jí projevují ostatní lidé a to, že se musela vzdát svého snu stát se právničkou. Vytyčila si tedy nový cíl. „Chci se stát letuškou," dodala rozhodně.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.