Exmilenec Průšové je mrtvý! Ji to ale vůbec nezasáhlo! Je opravdu tak bezcitná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Exmilenec Průšové je mrtvý! Ji to ale vůbec nezasáhlo! Je opravdu tak bezcitná?

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Kateřina Průšová (27) už za svůj život vystřídala mnoho partnerů. Stihla i jeden rozvod s Vladimírem Konvalinkou. Co se však stalo minulý týden, to by zamávalo i s otrlým člověkem. Její úplně první láska Ivo Brožek (†40) byl nalezen oběšený ve svém libereckém bytě. A Průšová? Jako by byla bez citů – vůbec ji to nezasáhlo!

„Ona je ráda, že se ho zbavila, jí je to ukradený, už když byla se mnou, obtěžoval ji a vydíral. Nebyl to moc slušný člověk,“ řekl deníku Aha! bývalý manžel Průšové Vladimír Konvalinka. Sama Průšová touto zprávou o smrti své první lásky nebyla vůbec zaskočena.

„Už mi kvůli tomu nevolejte,“ obořila se na nás modelka, kterou očividně smrt údajného mafiána z libereckého podsvětí vůbec nerozrušila. A není divu, jejich vztah byl podle kolegyň z branže plný násilí a ubližování.

„Měla ruce plné modřin, byla z něj ve stresu, vždy ale popírala, že by ji uhodil,“ tvrdí známí modelky. Průšová se s Brožkem stýkala v době, kdy získala korunku Miss ČR. To bylo v roce 2002, po tříleté známosti ale vztah ukončila. Poté se zamilovala do Simona Štekla, současného manžela Petry Faltýnové.

Policie se ale k úmrtí nechce příliš vyjadřovat „Čtyřicetiletý muž byl opravdu nalezen v bytě, už nejevil známky života. Vyšetřovatelé na těle neobjevili známky cizího zavinění. I tak jsme ale raději nařídili soudní pitvu,“ řekla deníku Aha! mluvčí liberecké policie Ludmila Knopová.



Přečtěte si
xell
24. 11. 2011 • 17:42

Jo, je to bezcitná mrcha, dítě dala pryč s úplně ledovým klidem a ještě to vytroubila hned do světa, tak se nemůže očekávat, že projeví lítost nad svým ex.Je to typická zlatokopka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.