Nečekané setkání Gotta a Laufera: Nechali diváky čekat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nečekané setkání Gotta a Laufera: Nechali diváky čekat!

Nečekané setkání dvou hudebních legend!
Nečekané setkání dvou hudebních legend! (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, ara)

Absolutní dojetí! Na hudebním festivalu se náhodou potkali Karel Gott (77) s Josefem Lauferem (77). Sotva se spatřili, okamžitě si padli do náručí a dlouze se chlapsky objali. Zapomněli na všechno okolo. I publikum.

Laufer po svém hudebním vystoupení na českobudějovickém Výstavišti sešel z pódia a mířil do šatny, když spatřil v zákulisí Mistra. Reakce obou byla bezprostřední a velmi srdečná. „Oba muži se poplácávali po zádech. A pak spolu dlouho mluvili. Přitom Gott už mě být podle časového harmonogramu na pódiu. Ale nemohli se odloučit. Bylo vidět, že mají ze setkání velkou radost,“ prozradil Aha! jeden z pořadatelů.

Laufer sice vypadal, že je na odchodu, ale nakonec změnil plány. Rozhodl se, že si koncert svého souputníka nenechá ujít. Nechal si přinést pod pódium židli, ze které spolu s Gottovou manželkou vystoupení Slavíka sledoval. Nakonec oba muži ve stejný čas i odjeli.

Co mají společného?
Karel Gott i Josef Laufer, vlastním jménem Don José Pedro Rodriguez de Montagnes de Laufer, toho mají společného víc, než by se mohlo na první pohled zdát:
*Jsou stejně staří, oběma je 77 let.
*Oba se objevili na filmovém plátně, Josef Laufer je dokonce původním povoláním herec.
*Uváděli spolu kdysi populární pořad Abeceda, díl G plus L, v muzikálu Starcí na chmelu Gott zpíval, Laufer hrál roli černého kytaristy.

Na video s Lauferem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
12. 6. 2017 • 12:38

... oba dva velcí sympatáci , bohužel čas a zdravotní stav se na nich podepsal . Kdysi byla do nich zamilovaná snad každá druhá dívka nebo žena , zatím není nikdo kdo by je nahradil !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.