Potupa jako hrom aneb rána pod pás Maciuchové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Potupa jako hrom aneb rána pod pás Maciuchové!

Herečka zřejmě nemá přesah, a proto má smůlu..
Herečka zřejmě nemá přesah, a proto má smůlu.. (Foto pro Aha! – archiv rodiny Maciuchových, Olomoucký REJ, ara )

Oblíbená herečka, kterou můžeme znát například ze seriálu Ulice, dostala ránu pod pás. Časopis Sedmička zjistil, že Česká televize Maciuchovou nebere jako zásadní osobnost české kultury, a proto s ní nebudou točit pořad GEN.

GEN, tedy oblíbený cyklus Galerie elity národa se po patnácti letech vrátil na naše obrazovky. Zajímavý projekt vytvořila Česká televize ve spolupráci s Febiem Fera Feniče, se kterým pracovala na portrétech sta významných osobností českého národa. Velké podivení u některých fanoušků nastalo, když se dozvěděli, že Maciuchová není pro ČT dost dobrá a do “stovky nej“ se nedostala.

 ,,Tím, že je to už čtvrtá série, je posuzování osobností a nastavování kritérií nějak dáno. Co se týče mých návrhů, snažil jsem se být objektivní a dělal jsem jen taková rozhodnutí, jaká v budoucnu obstojí. Pánbůh zaplať, myslím, že jsem dosud neudělal žádnou vážnější chybu, byť jsou dva nebo tři lidi z minulosti, o kterých se dnes dalo diskutovat, protože je čas zhodnotil jinak,“ pověděl Fero Fenič a také Sedmičce naznačil, že jednou z takových osobností je podle něj zpěvačka Helena Vondráčková. ,,Jako osobnost mě později velice zklamala a já chci, aby v GENu byly kompaktní osobnosti, které přežijí v čase,“ dodal.

Podle jeho vize, tak Maciuchová asi čas nepřežije, proto se do stovky nedostala. ,,Paní Maciuchovou jsme nenavrhli protože v následujících dílech už máme pana Bartošku, pana Presisse a pana Somra. Na 22 dílů, které se budou vysílat do léta, to tedy vychází, že každá sedmá osobnost, bude herec – to si myslím, že je dost,“ hájil Fenič své rozhodnutí.

Na video s Maciuchovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
18. 6. 2017 • 23:33

Smutné,asi měla málo ostré lokty.I proto je oblíbená a role zůstávají v paměti. Redaktore,FeBio=Feničov Biograf.Jak se asi skloňuje FeBio??? Febiem je totální hova*dina,zkus se doučit češtinu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.