Kajínek na svobodě: Hledat práci nemusí, má plán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kajínek na svobodě: Hledat práci nemusí, má plán!

„Já nežiju, ale přežívám. Pořád čekám na zázrak. Pro mě je spravedlnost vlastně zázrak, což je docela šílený,“ říká Jiří Kajínek.
„Já nežiju, ale přežívám. Pořád čekám na zázrak. Pro mě je spravedlnost vlastně zázrak, což je docela šílený,“ říká Jiří Kajínek.

Nejznámější vězeň Česka se rozpovídal o tom, co má v plánu po svém hypotetickém propuštění z kriminálu. A budete se divit!

"Nejsem naštěstí v situaci, že bych musel z existenčních důvodů hned hledat práci, abych měl co jíst, nebo abych byl na někom finančně závislý. Rozhodně bych chtěl dokončit další knihu, na které pracuji. Část mám v hlavě, část na papíře," prozradil Jiří Kajínek (56) v magazínu Víkend. A sám usínat také nebude, má prý známost a šikovnou. "Přítelkyni mám. Teď jí právě diktuji přes telefon odpovědi na vaše otázky." 

Na videu hovoří Kajínek o sexu s německými sestrami:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
26. 4. 2017 • 14:15

Nevím, proč nám bulvár pořád vnucuje osud jednoho kriminálníka. Kajínek mně nezajímá.

-bello-
26. 4. 2017 • 09:15

gurke nikdo neví , jak to bylo.Díru kam zalezou můžou zrovna tak hledat policajti z Plzně a soudce, který to soudil

rockyshowman
26. 4. 2017 • 09:12

S Kájínkem je to všelijaké. Je však podivné, že jiní, prokazatelní vrazi jsou již na svobodě, nebo v ústavech, které opustí po pár letech jako nevinní nemocní. Domnívám se, že tento člověk se lehce zařadí do společnosti. Bohužel asi mnoho ví a proto se mnozí bojí, že jak bude omilostněn promluví. Svědectví jsou prazvláštní a útěk z Mírova - proč se povedl je zarážející. Byl chytrý dost a proto se ho nepodařilo zastřelit na útěku. Takto uvažuje drtivá většina simpatizantů. Poslední- za co žije svědek události v Rakousku? Na čí pokyn odešel tam, kde do nedávna nebyla pro čechy legální práce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.