Adamec & Veselý: Losovali missky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamec & Veselý: Losovali missky!

Spolu s misskami se vyfotil nejen Roman Ondrášek (vzadu), ale i Soňa Kupcová, Vladimír Duga, Jana Čejková, Monika Hubáčková, Jiří Adamec a František Veselý (zleva).
Spolu s misskami se vyfotil nejen Roman Ondrášek (vzadu), ale i Soňa Kupcová, Vladimír Duga, Jana Čejková, Monika Hubáčková, Jiří Adamec a František Veselý (zleva).

PRAHA – A je jasno! Finálová desítka vysportovaných krasavic, které se utkají o titul Miss aerobik 2007, má za sebou první soustředění, které se odehrálo v »domovském« fitcentru Svět pod Palmovkou v Praze 8.


A taky čísla, pod kterými na finálovém večeru vystoupí.

V holešovickém hotelu Extol si dívky před slavnostním přípitkem a obědem vylosovaly osudová startovní čísla pro finále Miss aerobik 2007. Na regulérnost losování dohlížel populární režisér Jiří Adamec a fotbalová legenda František Veselý. Ne náhodou si děvčata čísla pro finále losovala ze sportovní kabely, kde byly malé fotbalové míče se startovními čísly. „A míče jsou vaše, je to takový malý suvenýr a vzpomínka na dnešní den,“ řekla dívkám ředitelka soutěže Jana Čejková. Mimo ní se o krásky na soustředění postarala kadeřnice ze salonu Flitrhair s majitelkou Evou Kučerovou, vizážistka Yvona Mitrofanová, lektor aerobiku Roman Ondrášek, choreografka Soňa Kupcová, fotograf Zbyněk Čejka a konzultant pro výživu Petr Havlíček. Finále Miss aerobik 2007 se uskuteční 29. září v pražském TOP Hotelu Praha.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Care Alfa/Zbyněk Čejka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.