Šílená Pazderková: Vystoupení za hranou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šílená Pazderková: Vystoupení za hranou!

Iva Pazderková, porotkyně soutěže Tvoje Tvář má známý hlas se ničeho nebojí!
Iva Pazderková, porotkyně soutěže Tvoje Tvář má známý hlas se ničeho nebojí! (Foto TV Nova, ara)

Vystoupení na hraně! To předvedla porotkyně třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Iva Pazderková (37). Chtěla zpestřit soutěž zase jako Pink (37), která visí vysoko nad zemí na lanech. Jenže bez jištění to byl hazard se životem!

Poprvé se jako létající americká zpěvačka předvedla loni v šestém kole první Tváře. Její akrobatické vystoupení ve vzduchu na lanech vzalo všem dech, proto se ho rozhodla zopakovat. A protože chtěla zase překvapit, ocelová lana vyměnila za látkové pruhy. „Budu dělat akrobacii na šále, a to bez jištění. Opět si tak zkusím, jaké je to být zase soutěžící,“ prozradila Pazderková, která do vystoupení dala úplně všechno.

„Když byla Iva zavěšená jen na speciálních látkových pruzích několik metrů nad zemí a předváděla akrobatické prvky, všem v sále tuhla krev v žilách,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek speciálního nesoutěžního čísla devátého kola, které uvidíte už zítra ve 20.20 na Nově.

Bolavé vzpomínky
Iva si speciálním vystoupením jako Pink určitě oživila hodně bolestivé vzpomínky. „Nejdřív bolesti a pak zoufalstvím,“ svěřila Pazderková po svém soutěžním vystoupení před rokem. „Bylo to opravdu fyzicky náročné,“ dodala a tenkrát také ukázala mnoho modřin, které jí způsobila příprava na jedno z nejnáročnějších čísel v historii Tváře.

Na video s Ivou Pazderkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
22. 4. 2017 • 09:41

Do té doby než dělala reklamu na jogurt ji nikdo jako herečku vůbec neznal.

brunos
22. 4. 2017 • 07:10

Šeredná blbka a sebevědomí má na rozdávání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.