Veronika Žilková - Miminku přestala pracovat plíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronika Žilková - Miminku přestala pracovat plíce!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Drama pokračuje! Tak by se dal nejlépe nazvat boj o život novorozeného syna Veroniky Žilkové (45) a Martina Stropnického (50) Melichara. „V noci z neděle na pondělí se stav zhoršil, celou noc se kolem něj celou noc lítalo.

PRAHA – Drama pokračuje! Tak by se dal nejlépe nazvat boj o život novorozeného syna Veroniky Žilkové (45) a Martina Stropnického (50) Melichara. „V noci z neděle na pondělí se stav zhoršil, celou noc se kolem něj lítalo.

Pak mu dokonce přestala pracovat plíce,“ popsal deníku Aha! zdroj přímo z motolské nemocnice, kde malý pacient leží. Přitom se zdálo, že nejhorší má Melichar už za sebou. „Jeho stav se lepší, každý den ho odpojí od nějaké hadičky,“ chlubil se ještě o víkendu Stropnický jednomu ze svých kamarádů. Jenže jak se zdá, tak nemoc malého Melichara je nejen vážná, ale také pěkně nevypočitatelná. „Další tři dny rozhodnou o všem,“ myslí si lékaři.

Syn slavného hereckého páru se narodil 14. května v pražském Podolí s vrozenou brániční kýlou. Ihned po porodu byl operován a jeho stav se měnil z hodiny na hodinu. Nakonec byl Melichar převezen do motolské nemocnice, kde pracuje doktor Jíři Šnajdauf. Ten už v minulosti zachránil život jinému synovi Žilkové Cyrilovi (18), který se také narodil s brániční kýlou.

12.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.