Ťukněte si s celebritou! Herec Michal Novotný slaví 38 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Herec Michal Novotný slaví 38

Herec Michal Novotný
Herec Michal Novotný (profimedia.cz)

38. narozeniny dnes slaví herec Michal Novotný . Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Michal Novotný se narodil v Kolíně, kde také vystudoval gymnázium. Jak sám říká, na DAMU šel pouze z lenosti. Udělal přijímačky už v lednu a dál už se se školou stresovat nechtěl. Jako herec začínal na divadelních prknech a od roku 2002 je stálým členem Divadla na Vinohradech. Hostoval také v Národním divadle.

Na televizních obrazovkách ho diváci mohli vidět v seriálech Redakce, Kriminálka Anděl, Přešlapy a Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňuje postavu romantického smolaře MUDr. Darka Zemánka (jeho manželku hraje Ivana Jirešová).

Ve filmech hrál Novotný spíše menší vedlejší role. Například německého turistu Helmuta v teenagerovské komedii Snowboarďáci. Ve volných chvílích rád vaří, plave a dlouho hrál i v dechovém orchestru.

Na rozhovor s jeho seriálovou partnerkou Ivanou Jireševou se můžete podívat zde:


Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.