Medková o krizi s fotbalistou Kováčem: Slova o rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Medková o krizi s fotbalistou Kováčem: Slova o rozvodu!

Klára Medková a Radoslav Kováč jsou spolu už 13 let.
Klára Medková a Radoslav Kováč jsou spolu už 13 let. (Aha! – Martin Hykl, archiv Kláry Medkové)

Bouřlivákovi z fotbalové partičky, Radoslavu Kováči (37) a vicemiss ČR z roku 2003 Kláře Medkové (33), nikdo nedával šanci, že jim manželství vydrží. Mohl za to především fakt, že si Radoslav užíval život plnými doušky, tedy bez omezení. Medková, ale vše ustála a proto jsou spolu už 13 let.

Radek byl nejednou vyfotografován, jak posílený alkoholem líbá cizí slečnu a nechybí ani fotografie, na kterých po náročném večírku močí na chodníku. Jeho rebelský život Medková trpěla především kvůli synům, kteří ji naplňují.

Kašlu na zlatokopky

,,Kdybych se měla hroutit nad každou fotkou mého muže s cizí holkou, tak se zblázním. Já žiju na sto procent pro naši rodinu a nějaké zlatokopky neřeším,“ svěřila se Blesku bývalá modelka. To, že Medková vše zvládla řešit s chladnou hlavou a nad vším mávla rukou, je zásluhou toho, že Klára umí řešit problémy s klidem. ,,Samozřejmě, občas krize byly, ale nikdy takové, že bychom se chtěli rozvádět,“ řekla bývalá vicemiss.

Domácí puťka

Klára je ženou v domácnosti na plný úvazek. Kromě výchovy synů Radka (7) a Davida (5), vaří a uklízí. Jednoduše zvládá vše, co by měla zvládat každá správná hospodyňka. Otrokem, ale není. Poté, co vyzvedne kluky ze školy má pár hodin pro sebe, takže si zajde například do kosmetického salónu, nebo ráda chodí běhat. Po sedmi letech manželství má Klára už vše naplánované “tip-ťop“.

Medková prozradila, proč má po dvou dětech super postavu! Můžete vidět v tomto videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.