Divoký mejdan Bailanda: Gondíková promluvila - Byla nevěrná manželovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Divoký mejdan Bailanda: Gondíková promluvila - Byla nevěrná manželovi?

V baru Solidní nejistota se k sobě Adéla s choreografem vynuli jako lijány...
V baru Solidní nejistota se k sobě Adéla s choreografem vynuli jako lijány... (: archiv)

PRAHA – Tanečnice Bailanda Adéla Gondíková (31) byla veřejně obviněna, že podvádí svého muže Ondřeje Brouska (26) s jedním z choreografů! Po mejdanu Bailanda totiž spolu odešli do hotelu Praha.

„Ano, spala jsem sice po párty Bailanda v hotelu Praha, ale na jiném pokoji než choreograf Tománek. Já jsem byla na pokoji 333, on na pokoji 106,“ tvrdí Gondíková. Jak se nám podařilo zjistit, pokoj 333 je zapsán pro choreografy Kuneše a Němečka, kteří dali Gondíkové pokoj k používání. „Ano, nejspíš si normálně vzala klíče na recepci a přespala u nás, aby nemusela jet domů, daleko za Prahu,“ přiznává Němeček.

To porotce Jan Bursa má po tajném mejdanu o problémy postaráno! Byl totiž obviněn z ohrožení pod vlivem návykových látek, když jej chytla policie, jak řídil nad ránem s více než 1,5 promile alkoholu v krvi! Přijde o sedm bodů a navíc se určitě nevyhne soudu. Nezbývá mu, než se modlit, že mu soudce nenapaří maximální trest! Ten je totiž za trestný čin, jehož se Bursa dopustil, až tři roky!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.