Drama zpěváka Müllera (55): Bojoval o život syna (5)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drama zpěváka Müllera (55): Bojoval o život syna (5)!

Zpěvák zažil se svým nemocným synem krušné chvíle.
Zpěvák zažil se svým nemocným synem krušné chvíle. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Karel Kopáč, facebook.com, ara)

Prázdninový pobyt Richarda Müllera (55) s pětiletým synem a manželkou Vandou (45) se změnil v drama! Malý Markus se najednou začal dusit a vylekaní rodiče zalarmovali záchranku. Jenže ta nemohla přijet hned...

„Nesmí přestat dýchat, sanitka přijede až za dvacet minut,“ popsala na sociální síti maminka Vanda, co jí lékař záchranné služby sdělil po telefonu. Šokovaní rodiče tak dělali, co bylo v jejich silách, aby synovi pomohli. Po převozu do nemocnice Markus skončil na kyslíkovém přístroji.

„Dnes už je dobře, ale agresivní forma laryngitidy nás v noci vystrašila,“ svěřila se zpěvákova manželka, která musela se synem zůstat v nemocnici. A byla za to ráda, i když to zrovna nebylo komfortní. „Jak si pak člověk váží šestilůžkového pokoje se šesti dětmi a čtyřmi rodiči, kteří, pokud tady chtějí být, musí spát s dětmi v jedné posteli,“ dodala. Zrádná laryngitida
Laryngitida patří sice mezi běžná, ale zároveň také velmi závažná onemocnění. V nejtěžších případech ohrožuje především dětské pacienty udušením. V případě, že si nevíte při náhlém vzniku obtíží sami rady nebo se stav dítěte nelepší či zhoršuje, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.