Ťukněte si s celebritou! Imitátor Petr Martinák slaví 42 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ťukněte si s celebritou! Imitátor Petr Martinák slaví 42

Petr Martinák dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Petr Martinák dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Martin Přibyl, ara)

42. narozeniny dnes slaví imitátor, herec a moderátor Petr Martinák. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Petr Martinák vystudoval gymnázium a VŠE. Už na škole se projevovaly jeho schopnosti bavit lidi. Organizoval studentské besídky a plesy, které i sám moderoval. V té době začal imitovat první osobnosti. Na vojně se úspěšně účastnil Armádních Soutěží Umělecké Tvořivosti, kde se umisťoval na prvních místech se svými zábavnými vstupy a scénkami. A právě na vojně se zrodila myšlenka věnovat se práci baviče a moderátora.


Na frekvencích Čro OL pracoval jako rozhlasový moderátor, kde měl denně i svůj samostatný zábavný pořad. V roce 2001 výrazně zabodoval v konkurzu televize Nova a rok moderoval ranní pořad Snídaně s Novou. Díky jeho imitátorským vstupům byl obsazován i do večerních zábavných pořadů. Některé z nich i sám moderoval. Petr Martinák spolupracuje se spoustou českých umělců, hraje i v některých divadelních představeních. Je žádán i do zahraničí pro česky mluvící publikum.




Přečtěte si
jity
3. 3. 2017 • 10:30

Hodně zdraví a také trochu toho štěstí. Snad už se mu ten soukromí život urovnal a nežije někde z milosti v nájmu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.