Hazardér Hrůza: Málem zabil sebe i kámoše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hazardér Hrůza: Málem zabil sebe i kámoše!

Michal Hrůza si zažil chvíle hrůzy.
Michal Hrůza si zažil chvíle hrůzy. (Foto Aha! – Jiří Krušina)

Jako by nestačilo, že zpěváka Michala Hrůzu (45) před časem zbili v ostravské Stodolní ulici, potyčka měla ještě nepříjemnou dohru. Hrůza prodělal poúrazový epileptický záchvat a to zrovna ve chvíli, kdy seděl za volantem svého vozu!

Muselo to působit jako ze zlého snu. „Měl pěnu kolem pusy,“ vzpomněl si pro Blesk očitý svědek. A záchvat potvrzuje i člen Michalova týmu. „Dostal křeče do nohou a rukou. Ztratil vědomí! Nezbylo nám nic jiného než strhnout volant do svodidel a brzdit bokem auta postupně, než se snížila rychlost auta a šla vytrhnout páka automatu řízení,“ popsal hrůzné chvíle. Hrůzův vůz takto brzdil zhruba kilometr.

Nehodu potvrdila i policie. „Dne 6. Listopadu 2015 ve 14:20 hodin došlo před elektrárnou u Opatovic nad Labem k dopravní nehodě vozidla Mercedes, jehož řidič měl najet vpravo na zpevněnou krajnici a poté narazit do svodidel,“ uvedla mluvčí pardubické policie Jana Drtinová. „Řidič byl převezen do nemocnice na vyšetření. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Škoda při vyšetřování nehody byla vyčíslena na pětapadesát tisíc korun,“ doplnila mluvčí. Ačkoliv se nikomu nic vážného nestalo, zpěvák přišel po incidentu o papíry. Po dvou letech, což je letos na podzim, se je může pokusit získat zpátky. Nejprve ale musí dostat posudek od lékaře, že je psychicky a fyzicky způsobilý řídit. „Jde o to, že kvůli jeho nemoci by neměl sedět za volantem nejen kvůli sobě, ale kvůli ostatním na silnici, které by mohl ohrozit. Má poškozený mozek,“ myslí si zdroj Blesku. Samotný Hrůza na dotazy Blesku doposud neodpověděl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.