Hron utekl z večírku! S kým a kam? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hron utekl z večírku! S kým a kam?

Bavič Hron, který je v současnosti bez televizního angažmá, dorazil na slovenský večírek s dámskou společností.
Bavič Hron, který je v současnosti bez televizního angažmá, dorazil na slovenský večírek s dámskou společností.  (Aha! – Dalibor Puchta)

ZLÍN – Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež Zlín 2007 včera večer skončil. Většinu českých hvězdných hostů ve Zlíně vystřídala slovenská herecká delegace, ale ani její členové už na večírky spojené s festivalovým programem moc nechodí.

Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež Zlín 2007 včera večer skončil. Většinu českých hvězdných hostů ve Zlíně vystřídala slovenská herecká delegace, ale ani její členové už na večírky spojené s festivalovým programem moc nechodí.

Podle toho také vypadala filmová Slovenská párty, která se uskutečnila na vyhlídkové terase hotelu Moskva. Jediné hvězdy, které na mejdan přišly, byla dvoučlenná výprava veselých »podvraťáků« v podání Jiřího Mádla (20) a Kristýny Novákové. O něco později pak dorazil bavič Vladimír Hron (40) v dámském doprovodu. Jenže ne se svou manželkou! S kým tedy? „Vladimír je gentleman a o podobných věcech mlčí,“ říká Hronův manažer Michal Pláteník. Hron, otec od rodiny, se na večírku stále někde skrýval, a když jej chtěli fotografové vyfotit, nakonec z večírku rychle utekl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.