Zdravotní problémy Pawlowské: Zkolabovala na Štědrý den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdravotní problémy Pawlowské: Zkolabovala na Štědrý den!

Pawlowská podlehla chřipkové epidemii a o svátcích se léčila.
Pawlowská podlehla chřipkové epidemii a o svátcích se léčila. (Foto: Herminapress.cz)

Šťastný a... nemocný! Takové Vánoce měla Halina Pawlowská (61). Místo pojídání bramborového salátu a kapra musela známá milovnice jídla na Štědrý den zůstat na lůžku. Bojovala totiž s nepříjemnou chorobou.

Spisovatelka a moderátorka se na svátky letos obzvlášť těšila. Veškeré dárky měla nakoupeny a zabaleny už 22. prosince. Příliš si ale bujarého veselí s rodinou neužila. Halina totiž podlehla chřipkové epidemii, která se pár dní před svátky navíc zhoršila, a z postele několik dní nevylezla.

„Přesně s úderem polévkového talíře na štědrovečerní stůl se mi nějak zatmělo před očima, ztěžkly mi nohy, v těle se rozlilo divné horko a já zmalátněla až do rýmy a kašle a bolesti na průduškách,“ prozradila Pawlowská. Z nemoci se snažila dostat tři dny.

Trochu lépe se jí prý konečně udělalo až v úterý. Svou radou: „O vánocích pijme, jezme, chechtejme se z plných hrdel!“, se tedy bohužel neřídila. Dohnat se to proto bude snažit alespoň při silvestrovských oslavách.

Rady Aha! pro Halinu v jejím duchu:
„Nejhorší dárek je kašel a šálek!“
„Radši než propadnout choleře, dej si vydatné večeře!“
„Jednou v roce na Vánoce, s paralenem ležím v ruce!“



Přečtěte si
antonuis.j
31. 12. 2016 • 10:58

Klid, ellenic, nestojí to za to se s tou prasnicí primitivní ararat bavit. Ona je totálně dementní a psychicky těžce nemocná, navíc osamělá a zoufalá, stará opuštěná debilní bába to je . A je jen k smíchu, negramotná blbka, sranda, jak pořád mekotá, že "každého zná", ale přitom jen ona sama je známá jak falešná pětka, sama tu zveřejnila o sobě všechno, hybrida vypatlaná ze zvláštní školy. Je ohyzdná a tupá a páchnoucí jak lejno na chodníku, brzy ji ale trefí a bude klid - i když - zas nebude taková sranda, ta tlustá imbecilní bába i rozesměje, občas.

ararat
31. 12. 2016 • 10:18

HAF..HAF..HAF..HAF.. STARÝ OŠUMTĚLÝ PSE

ararat
31. 12. 2016 • 10:16

ellenic 30. 12. 2016 22:30 hele ty hloupá ,jsi drbna a trochu ti chybí empatie,ty mě neznáš ale já tebe ano a to je to co tě rozčiluje,soudíš lidi a nikoho neznáš ty šrajtofle jedna jsi jasná lhářka a svým psaním jsi se opěr prozradila,ukázala jsi se jako ve všech tvých falešných nicků...soudíš druhé a sama se na sebe nepodíváš,měla by jsi to někdy z preventivních důvodu udělat,na koho si tady hraješ ty šrajtofle? já se nebavím o tom jak ty vaříš,ale většinou samochvála u tebe vždy smrdí a smrděla a vůbec se nebav že mě nemá nikdo rád,jak jsi na tohle přišla,ty tady píšeš jako největší drbna na AHA A ŘÍKÁM TI,ŽE SE NESCHOVÁŠ.TVŮJ RUKOPIS JE JAKO OTISKY TVÝCH PRSTŮ.TAK TO JE A JINÉ TO NENÍ HAHAHAHAHAHA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.