Aneta Langerová: Má 150 tisíc za večírek, ale... Chystá tajný plán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Aneta Langerová: Má 150 tisíc za večírek, ale... Chystá tajný plán!

PRAHA – Ze zpěvačky Anety Langerové (20) se možná stane druhá Vendula Svobodová (35)! Stejně jako prezidentka Kapky naděje a vdova po Karlu Svobodovi (†68), i Aneta se totiž rozhodla investovat své vydělané miliony a chce podnikat v květinářství!


Podle scénáře Venduly Svobodové

„Mít vlastní květinářství je můj dávný sen,“ přiznává oblíbená zpěvačka, která si podle odhadů vydělala za poslední tři roky přes deset milionů korun.

A možná se tak stane, že obě slavné ženy budou mít své krámky nedaleko od sebe. Vendula má totiž svůj květinový obchod v Říčanech u Prahy, odkud pochází i Aneta a stále tu žije její otec a bratr.
„Mít květinářství je můj velký sen už odmalička a pořád mě to nepřešlo,“ prozradila dokonce nedávno v jednom rozhovoru Aneta. Koupit si květinářství pro mladou zpěvačku nebude žádný problém. Kliknutím zvětšete„O Anetu je velký zájem na spoustě soukromých večírků, i když si často účtuje za půl hodiny i přes sto padesát tisíc. Její jedinou podmínkou je, že nebude hrát z playbacku,“ říká jeden z jejích spolupracovníků.

Jenže Aneta nemyslí jen sebe – svému otci koupila téměř za milion nový automobil a za několik milionů chce postavit dům svému bratrovi Nikolovi, který jí dělá manažera. Nesmí ale zapomínat, že samotné peníze štěstí nepřinesou. Právě Vendula Svobodová by o tom mohla vyprávět...


Autor: (efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.