Svobodová & Sidovský: Testovali slivovici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svobodová & Sidovský: Testovali slivovici!

Vendula Svobodová okusila s Janisem Sidovským a produkční Alenkou Koktovou pravou valašskou slivovici.
Vendula Svobodová okusila s Janisem Sidovským a produkční Alenkou Koktovou pravou valašskou slivovici.

ZLÍN – Pořádný mejdan! Tak by se dal popsat dvěma slovy hlavní večírek v rámci zahájení Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež Zlín 2007 v místním Velkém kině, následný ohňostroj na náměstí či párty v hotelu Moskva.


Kliknutím zvětšeteVětšina přítomných hereckých osobností, které do Zlína zavítaly, totiž večer pojala velmi společensky a »pařit« se začalo ještě před začátkem. Čím? Třeba Vendula Svobodová (35) a její manažer Janis Sidovský (38) si nenechali ujít degustaci pravé moravské slivovice!

Ale na rozdíl od Venduly, která si slivovičkou připila jen jednou, protože ji na festivalu čeká nabitý program, Janis Sidovský se rozhodně nenechal pobízet a odhodlaně si před sebe postavil rovnou pět panáků najednou! „Maršal Malinovsky!“ parafrázoval Janis slavnou scénu z filmu Pelíšky, než do sebe slušnou dávku alkoholu kopl. A slivovici testoval i se svou kolegyní, produkční Alenkou Koktovou. „To je teda síla, asi by mě to položilo, kdybych v tomhle pití pokračovala celý večer,“ otřásla se Svobodová, která překypovala veselou náladou. Kliknutím zvětšeteJe vidět, že jí pobyt mimo hlavní město dělá dobře a ona může zapomenout na každodenní stres, který v posledních dnech měla doslova na denním pořádku. Kliknutím zvětšetePondělní zlínskou noc otevřela filmová premiéra animovaného trháku Shrek 3, na který dorazila jen hrstka návštěvníků. S dětmi si film nenechali ujít třeba Linda Rybová a David Prachař. A na následnou párty přišli i další hosté festivalu – Ester Janečková, Petr Nový, Maroš Kramár, Nela Boudová nebo David Matásek se svojí mladou přítelkyní.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.