Dvořák z Anděla páně: Děsivá věštba kartáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dvořák z Anděla páně: Děsivá věštba kartáře!

Jiřího Dvořáka z věštby mrazí dodnes.
Jiřího Dvořáka z věštby mrazí dodnes. (Foto Ladislav Křivan, Martin Procházka, Ondřej Požár, Marek Pátek, Martin Hykl)

Tatínek herce Jiřího Dvořáka (49) zemřel již před osmi lety. Herec se s jeho smrtí doposud zcela nesmířil. Nejhorší ale bylo, že o všem věděl dopředu…

Jiří Dvořák si před pár lety prošel krušným obdobím. Jeho manželství s herečkou Bárou Munzarovou se rozpadalo a do toho přišla další tragická událost. „Tehdy jsem byl u kartáře, hroutilo se mi manželství s Bárou a chtěl jsem vědět, co dál. On mi mimo jiné předpověděl brzkou tragédii v rodině, já jel pak za tátou do Brna do nemocnice. Zeptal se mě, jak to mám doma, odpověděl jsem, že dobrý. To byla naše poslední slova, ten den v jedenáct v noci zemřel,“ vzpomínal herec pro magazín Víkend Dnes.

Po této zkušenosti Dvořák kartáře již znova nenavštívil. „Už nikdy do ničeho takového nepůjdu. Nechci říct, že mě to vyděsilo, ale raději už nic nechci vědět dopředu. Nepotřebuji nahlížet do budoucnosti, svým způsobem je to rouhání,“ přiznal se Jirka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.