Kohák o Cinovi: Mám na něj alergii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kohák o Cinovi: Mám na něj alergii!

Cina byl jediný, který tvrďáka Koháka v Tváři dojal k slzám. Jakub mu to nezapomene...
Cina byl jediný, který tvrďáka Koháka v Tváři dojal k slzám. Jakub mu to nezapomene... (Foto ara)

V soutěži Tvoje tvář má známý hlas platil Jakub Kohák (42) za drsného porotce, jeden z účinkujících ho ale dokázal dostat do kolen. Nebyl jím nikdo jiný než vítěz celé soutěže Jan Cina (28). Kohák nyní svůj slzavý výstup vtipně okomentoval.

„Ano, je to hajzl, grázl, syčák, parchant a zloduch. Podařilo se mu rozplakat předsedu poroty. Chlapa z křemene, sodíku a draslíku. Pak jsem mu zakazoval se ke mně přiblížit. Šel po chodbě já na něj: „Cina, vypadni ode mne! Deset metrů se ode mne budeš držet!“ Když se přiblížil blíž, začal jsem vždy brečet. Já už na něj mám takovou alergii, jenom ho vidím a už pláču,“ žertoval Kohák pro idnes.cz.

Známý showman si soutěž pořádně užil. Zároveň ale nepopírá, že úloha porotce byla také náročná práce na plný úvazek. „Jako každý předseda jsem denně deset hodin studoval soutěžící, originály, abych byl připraven na každé vysílání. Moc mne to bavilo. Poznal jsem spoustu talentovaných lidí a těším se na třetí řadu,“ dodal Jakub.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.