Kolaps? Jágrova Verča skončila na hadičkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolaps? Jágrova Verča skončila na hadičkách!

Veronika Kopřivová zažila pořádný teplotní šok!
Veronika Kopřivová zažila pořádný teplotní šok! (Foto Mária Rušinová)

Přítelkyni Jaromíra Jágra (44) Veroniku Kopřivovou (25) čekal po přesunu z Floridy do Čech teplotní šok. Během focení ve spodním prádle klepala kosu. Poté sdílela na sociálních sítích fotku, na které má zavedené hadičky do nosu…

Ze slunné Floridy zamířila do mrazivého Česka a hned musela do spodního prádla. Kopřivová nafotila sérii žhavých snímků pro galavečer Sacre Coeur Night. Spoře oděná se přitom nakrucovala nejen na posteli hotelového pokoje, ale i na nepohodlném a ledovém schodišti.

„Je mi pořád zima. A to mi v apartmánu topí na šestadvacet stupňů! Podle mě beru teplo celému hotelu,“ stěžovala si svým fanouškům, se kterými se poté podělila i o fotku, na níž je s hadičkami v nose. Blonďaté krásce se ale naštěstí nic nestalo. Verča pouze absolvovala kyslíkovou kúru, která by jí měla dodat novou dávku energie. Jágrova milá totiž musí vypadat skvěle na čtvrteční přehlídce. Na ní se budou také dražit snímky, které nafotila v hotelu na Malé Straně. Výtěžek z dražby půjde na dobročinné účely do hospice Dobrého Pastýře v Čerčanech. Galavečerem budou provázet Eva Decastelo (38) a Lukáš Langmajer (36).



Přečtěte si
-bello-
14. 12. 2016 • 12:23

mord fajn, takže logicky jsi dědek

ellenic
13. 12. 2016 • 19:45

Jenom proto, že se jedná o přítelkyni Jaromíra Jágra je téhle kadeřnici věnována taková pozornost . Když se podívám na její soukromé fotografie a selfíčka tak vidím nezajímavou mladou holku, která se neumí obléknout, chodí neupravená . Na profesionálních fotografiích je vidět práce týmu stylistů, vizážistů, kadeřníků a módních návrhářů . Jedno se jí nedá upřít, její cíl, sehnat bohatého, který jí její život zafinancuje . O její zvláštní povaze vypovídá její snaha se neustále na sociálních sítích chlubit, chybí ji pokora. Tohle totiž inteligentní dívka nedělá , když už je přítelkyní Jágra.

antonuis.j
13. 12. 2016 • 17:07

Hlavně že vyšklebená vychrtlá Kopřivka nezapomněla na "selfíčko", tlama rozšlápnutá. Ono to tak je, anorektičky kostry prý před smrtí jsou zimomřivé a podvýživa u nich způsobuje spoustu zdravotních kolapsů asi Kopřivka natáhne brka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.