Borhyová ohrožena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Borhyová ohrožena!

Štěstí Lucii Borhyové nepřinesli ani rodiče, kteří ji přišli podpořit do hlediště. Lucie bude příští kolo bojovat v duelu a její šance na vítězství jsou ohroženy!
Štěstí Lucii Borhyové nepřinesli ani rodiče, kteří ji přišli podpořit do hlediště. Lucie bude příští kolo bojovat v duelu a její šance na vítězství jsou ohroženy! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Lucie Borhyová (28) jde poprvé do duelu! Hvězda »nováckých« Televizních novin, která je horkou favoritkou na vítězství v Bailandu, bude muset na cestě za splněním snu pro malého Dana trpícího očním zákalem porazit pár Jany Gonsiorové a Tomáše Krejčíře. A my víme, co dalšího na vás čeká ve velkém finále, které se koná už příští pátek!

Borhyové sice přišli fandit i rodiče, jenže ani to nepomohlo. „Už po prvním tanci jsem tušila, že do duelu půjdeme, byli jsme tam už jen tři páry a někdo tam zkrátka skončit musel. Teď máme velký problém, protože se během čtyř dní musíme naučit pět tanců, tři na finále a dva do duelu, do toho ještě vysílám Televizní noviny, takže to bude náročné,“ dodává blonďatá moderátorka.

Zatím je ale jisté jen to, že ve velkém finále má největší náskok Adéla Gondíková s tanečním partnerem Danielem Šnajdrem, kteří budou soutěžit s vítězným duelovým párem. Těší se i moderátorská kolegyně Dalibora Gondíka Kristýna Kloubková, která si při pátečním přenosu bolestivě zvrtla kotník. »Flákat« se ale nebudou ani už vypadlé páry. Taneční partnerka Jirky Mádla Laďka Dolhá se dokonce na společnou choreografii všech osmi párů, která na diváky Bailanda čeká, začíná připravovat už ode dneška.


Zavolejte vypadlému tanečnímu páru z Bailanda do Aha!
Již v pondělí se můžete zeptat Ivy Kubelkové a Jaroslava Molnára na co budete chtít.

Jak prožívali soutěž?
Co teď budou dělat?
Jak prohra změní jejich životy?

Deník Aha! vám zprostředkuje živý rozhovor s vypadlým párem z Bailanda.
Zavolejte svým hvězdám do redakce Aha! Už v pondělí od 13.00 do 14.00 hodin. Na číslo 296 817 147

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.