Pavlíček se oženil. Basiková tleskala s milencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavlíček se oženil. Basiková tleskala s milencem

 (Aha! – Dalibor Puchta)

DOBŘÍŠ – Michal Pavlíček (51) do toho znovu praštil! Kytarový mág, skladatel a bývalý člen Pražského výběru, či BSP, se podruhé oženil včera ve 14 hodin ve slavném francouzském parku dobříšského zámku, kde jeho »ano« těhotné přítelkyni Karolině vyslechlo přesně čtyřicet šest pozvaných hostů!

Za svědka mu šel letitý kamarád Kamil Střihavka, mezi pozvanými nechyběli třeba ani zpěvačka Bára Basiková či Vilém Čok.

Ta si přivedla tajuplného nového přítele, s nímž se celou dobu držela za ruce, něžně se jej dotýkala, ale před médii se jej snažila zpočátku utajit. To Matěj Ruppert se svou přítelkyní naopak chlubil, a dokonce prozradil datum vlastní svatby. Tu chce uspořádat 20. července v Jižních Čechách. A pak už začala hostina. Na slavnostní svatební tabuli se podávala svíčková, šunková rolka a knedlíčková polévka.

A na co se šťastní novomanželé nejvíce těší? Nejvíc na narození potomka, který by měl přijít na svět již začátkem července. Bude to opět kluk, Pavlíček má totiž už dospělé syny Michala a Jana. Se svou budoucí manželkou se Pavlíček seznámil před dvěma lety právě díky svému kamarádovi Kamilu Střihavkovi, který je tehdy dal dohromady v Divadle Ta Fantastika. Svatební oslavu pro kamarády chystají novomanželé na tuto sobotu, o den později Pavlíček vystoupí na lázeňském festivalu v Teplicích.

26.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.