Manželství Pomeje zachráněno: Nečekaná spása! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Manželství Pomeje zachráněno: Nečekaná spása!

Na Silvestra jim dceru pohlídají rodiče.
Na Silvestra jim dceru pohlídají rodiče. (Aha! - Alexandr Malachovský, Pavel Machan, Karel Kopáč, Profi media.cz, archiv J. Pomeje)

Kvůli silvestrovským pracovním povinnostem se zdálo, že s manželstvím Jiřího (51) a Andrey (28) Pomeje bude konec. Jiří měl totiž zůstat doma a hlídat jejich malou dcerku, zatímco Andrea bude hrát na obří diskotéce v Dillí. Naštěstí se našlo řešení, které vyhovuje všem.

Jiřího Pomeje manželčiny silvestrovské plány pořádně naštvaly, i přestože nabídky na hraní o vánočních svátcích odmítla. Silvestrovskou nabídku, ale přijala a už byl oheň na střeše. „Nechci, aby Andrea létala do takových končin sama! Mám o ni fakt velký strach,“ soptil žárlivý Pomeje.

Jenže manželčino vysvětlení, že potřebují peníze, dává smysl. „Uvědomil jsem si, že má pravdu, že ona táhne domácnost, a já jsem úplná nula,“ přiznal Pomeje. Prarodiče malé Aničky naštěstí napětí mezi Jiřím a Andreou vycítili a na poslední chvíli změnili plány a nabídli jim hlídání. „Myslím, že je správné, když s Andreou do Indie pojedu. A také je dobře, že se rozhodla jet kvůli Aničce na otočku,“ řekl Blesku Jiří s tím, že rodina má být co nejvíc pohromadě.



Přečtěte si
eisenbieger
25. 11. 2016 • 06:03

na soundcloud jsem od ni zadne veci nevidel ....cili jako dydzejka svetoveho formatu typu dimitri vegas , armin van buuren , mike candys , tiesto zapomen ty opravdu litaj privatnim jet non stop okolo sveta a berou 250 000 eur za 2hodinovou schow ale mila andreja bude za nizkonakladovou letenku a par stovek rada ...muzete sem hodit link te diskoteky , new delhi zadnou obrovskou diskoteku nema .

macek220364
25. 11. 2016 • 00:04

no, byl by to posera, kdyby ji nechal letět do Indie samotnou...

-bello-
25. 11. 2016 • 00:03

Nevím, proč se bičuje.Taková nula Pomeje zase není! Kromě toho se dohodli , že dokud bude v bankrotu nebude vydělávat a bude na rodičovské, na kterou mu nesáhnou. Jí práce baví, dýdžejování je holt jinej svět..On ale dělá co se musí, tj. pere , vaří, uklízí, čte pohádky, učí dítě na nočník a i kličky na botách , on pracuje taky.

zamlzena
24. 11. 2016 • 17:08

Asi to nemá smysl, a někteří by měli zůstávat spíše solitéry.Je třeba mejdříve najít sám sebe a pak tu svoji správnou cestu. Nemusí to být pro každého nutně ve směru manželství a děti. A když se to na stará kolena některý snaží "napravit", tak taky jen spíše zbloudí, jelikož sešel ze své cesty ve snaze jít s davem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.