Řídil Podhůrský s panákem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Řídil Podhůrský s panákem?

Zdeněk Podhůrský seděl vedle Hany Zagorové a vypil dva panáky...
Zdeněk Podhůrský seděl vedle Hany Zagorové a vypil dva panáky...

PRAHA – To bylo ale slávy! Muzikál Jack Rozparovač totiž křtil v pražském Absinth baru nový videoklip k titulní písni O něčem sním. A na jeho úspěch si přišli připít Hana Zagorová, Roman Vojtek či Richard Tesařík.


Muzikál Jack Rozparovač

Ti všichni pak sledovali, jak »placka« s videoklipem zmírá v plamenech zapáleného absinthu! Nechyběl ani herec, moderátor a nedávný »vypadlík« z Bailanda Zdeněk Podhůrský (47), který si dopřál pár panáků. A pak sedl za volant a odjel autem!

Podhůrský si na párty dopřál hned dva panáky »Zelené víly« a pak sednul do svého auta a jel v klidu domů. „Žádný absinth jsem nepil, místo toho tam byla voda,“ řekl nám Podhůrský! Proč se ovšem potom servírky ptal, zda je absinth v krvi zjistitelný, ale zápornou odpověď jako by neslyšel, a dokonce začal svádět ke světle zelené skleničce omamného obsahu i modelku Agátu Hanychovou. Ta však odmítla s tím, že řídí.

Kliknutím zvětšete„Já absinth nepiju. A když už nějaký ten alkohol, tak jedině mé oblíbené »šampíčko«, u toho totiž vím, že mi po něm nebude špatně,“ svěřila se deníku Aha! Hana Zagorová. To ostatní pro-tagonisté muzikálu Jack Rozparovač absinthem rozhodně nepohrdli a ochutnali ho jak na teplý, tak i na studený způsob.

Kliknutím zvětšete„Absinth moc nemusím, pokud už piju nějaký alkohol, tak nejraději víno,“ svěřil se nám zase Roman Vojtek, který se těší na divadelní prázdniny. „Konečně totiž začnu dostavovat svoji vilku,“ tvrdí vítěz soutěže StarDance. Do té doby ale ještě několik představení »Jacka« stihnout musí a proto i jeho čeká novinka, kterou se vedení divadla nechalo inspirovat až na londýnském West Endu. Po každém sobotním představení totiž na hlavní protagonisty muzikálu čeká autogramiáda. Divák tak bude mít ke svým hvězdám ještě blíž!


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.