Ital Ridi, kterého si dobírali kvůli alkoholu: Víno tu pijí všichni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ital Ridi, kterého si dobírali kvůli alkoholu: Víno tu pijí všichni!

PRAHA-STARÉ MĚSTO, NEDĚLE, 2:08. Ridi před hospodou se skleničkou oblíbeného vína v ruce.
PRAHA-STARÉ MĚSTO, NEDĚLE, 2:08. Ridi před hospodou se skleničkou oblíbeného vína v ruce. (Foto David Kundrát)

Místo hodnocení tanečního výkonu se Emanuele Ridi (42) dočkal narážek na své popíjení alkoholu během soutěže. Ital to nechápe, protože podle něj tam pijí všichni! Má pocit, že ho nemají rádi.

„Nádherný příběh pohybu, dokonalost otáčení, zrychlení, zpomalení... Já nemluvím o tom tanci. Já jsem vás před přenosem viděla otvírat flašku vína, a to bylo umění,“ neodpustila si narážku porotkyně Tatiana Drexler (53) a moderátor Marek Eben (58) vtipkoval, že se při trénování valčíku podléval vínem. „Všichni na mě měli narážky, ale když jsem jim naléval víno, tak to pili všichni,“ nebere si servítky Emanuele.

„Tady pijeme víno všichni, když začínáme přenos, tak se otevírá flaška. Pijeme na štěstí, jsem dospělý a vím, kolik si dát, aby to bylo v pořádku,” tvrdí Ital, podle kterého dobré víno k životu patří. „Těm, kteří na mě naráželi, asi nejsem sympatický, ale to je jedno,” snaží se být nad věcí Ridi, který po skončení přenosu šel zapít postup do dalšího kola s dalšími soutěžícímu do baru v centru Prahy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.