Prokop: Nejsem žádný Kraus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prokop: Nejsem žádný Kraus!

Zpěvák Michal Prokop to stále umí pořádně rozjet
Zpěvák Michal Prokop to stále umí pořádně rozjet (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Hudebník Michal Prokop (60) teď prožívá úspěšné období. Po ukončení politické kariéry se z něj stal populární moderátor pořadu Krásné ztráty a nyní se opět vrátil i ke své největší lásce – hudbě.

„Myslím, že muzika mi vždycky přinášela to největší naplnění,“ vysvětlil svůj návrat na hudební scénu rocker Prokop, který vydal CD a DVD Live 60. Ta vznikla jako záznam koncertu v Lucerně, kde Prokop oslavil šedesátiny. Jako moderátor se prý příliš necítí. “Já jsem se nikdy nepovažoval za nějakého televizního moderátora, neřkuli baviče.

Spíš se považuji za hostitele, který chce ze zajímavých lidí dostat zajímavé myšlenky. Nejsem ani Marek Eben, který kultivovaně baví, ani Jan Kraus, který exhibuje na úkor hostů,” prohlásil Prokop. O plánech do budoucna zatím příliš nepřemýšlí. „V životě jsem nikdy nic neplánoval, takže to nevidím pod žádným úhlem. Je jasný, že v šedesáti před sebou nemám žádnou velkou perspektivu v oboru, který je doménou mladých. Na druhou stranu jsem neočekával ani svůj návrat,“dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.