»Plyšák« z Big Brothera: Chystá svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Plyšák« z Big Brothera: Chystá svatbu!

»Velký bratr« Karel Frýd je už pár dní zasnoubený s modelkou Míšou Gleissnerovou.
»Velký bratr« Karel Frýd je už pár dní zasnoubený s modelkou Míšou Gleissnerovou. (: archiv Karla Frýda)

PRAHA – Barman a bývalý soutěžící z reality show Velký bratr (Big Brother) Karel Frýd (22) chce už brzy do chomoutu! Požádal totiž o ruku svou současnou přítelkyni, modelku Míšu Gleissnerovou.

Barman a bývalý soutěžící z reality show Velký bratr (Big Brother) Karel Frýd (22) chce už brzy do chomoutu! Požádal totiž o ruku svou současnou přítelkyni, modelku Míšu Gleissnerovou. Jeho láska z Velkého bratra – pornoherečka Sylva Ondrušíková, kterou před časem pustil k vodě právě kvůli Míše, se chystané veselce jen směje!

„Sylva už je minulost, s Míšou je mi skvěle, a tak jsem ji požádal o ruku. Vím, že jsme spolu krátce, ale báječně si spolu ve všem rozumíme. Díky tomu, že spolu bydlíme, už známe i své chyby a máme slušnou představu o tom, co od sebe čekat. Už se moc těším, až budu Míšin manžel,“ vysvětluje Frýd.

Datum svatby si ale ještě nevybrali. „Možná, že do toho praštíme až příští rok. Není kam spěchat,“ věří »Plyšák«. Jeho »bývalka« Sylva je podle svých přátel v klidu. „Pamatuje si, že i ji Kája kdysi požádal o ruku. A jak to dopadlo! Je mladý, nemá pořád moc zkušeností, a tak by se nedivila, kdyby časem zklamal i Míšu,“ shodují se přátelé Sylvy.

19.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.