Opilý F. A. Brabec naštval manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Opilý F. A. Brabec naštval manželku!

Na osahávaní režiséra Brabce reagovala jeho manželka nejdříve s úsměvem...
Na osahávaní režiséra Brabce reagovala jeho manželka nejdříve s úsměvem... (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Zlato, pojď na to!“ jako by šeptal do ucha své manželky společensky unavený režisér a kameraman F. A. Brabec (52). Ten svou účast na zábavné show pro fotografy, kde se vášnivě tulil ke své manželce Jaroslavě, s narůstajícími drinky přehnal, a tak neustále osahávané ženě došla trpělivost..

PRAHA – „Zlato, pojď na to!“ jako by šeptal do ucha své manželky společensky unavený režisér a kameraman F. A. Brabec (52). Ten svou účast na zábavné show pro fotografy, kde se vášnivě tulil ke své manželce Jaroslavě, s narůstajícími drinky přehnal, a tak neustále osahávané ženě došla trpělivost a podnapilého režiséra nechala napospas jeho sklenkám, které v klubu Misch Masch, kde se konala Film párty k filmu Bestiář, hojně popíjel.

Na párty Bestiáře nemohla samozřejmě chybět jeho režisérka Irena Pavlásková, která představila a rovnou i pokřtila soundtrack k tomuto filmu. „Natáčení bylo skvělé, mám na něj ty nejlepší vzpomínky,“ nechal se slyšet herec a muzikant Petr Vondráček, jenž svoji přízeň dokazoval herecké kolegyni Petře Lustigové. Ta si ve filmu zahrála milenku pana ministra v podání Marka Vašuta.

To Světlana Nálepková okouzlovala přítomné pány na baru proklatě krátkou minisukní, vnadná Andrea Vránová-Kloboučková zase poutala pozornost předváděním sexy modelů značky Arabella a pak se již vrhla do víru zábavy. Tu rozproudila Agáta Hanychová, která nenechala svého přítele ani chvilinku na pokoji a neustále ho škádlila. Že by si vzala příklad z režiséra F. A. Brabce?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.