Leoš Mareš nalezen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Leoš Mareš nalezen!

Leoš Mareš na pláži pobíhal s megafonem a snažil se sehnat vítězku Miss mokré tričko.
Leoš Mareš na pláži pobíhal s megafonem a snažil se sehnat vítězku Miss mokré tričko.  (: www.klikniazmiz.cz)

PRAHA – Jak se rychle Leoš Mareš (31) ztratil, tak rychle se i objevil! Nalezenec Mareš, který v pondělí zmizel bez toho, aniž by okolí cokoliv řekl, strávil část týdne v Barceloně.

Jak se rychle Leoš Mareš (31) ztratil, tak rychle se i objevil! Nalezenec Mareš, který v pondělí zmizel bez toho, aniž by okolí cokoliv řekl, strávil část týdne v Barceloně. Za údajný honorář 4 miliony korun přijal nabídku cestovní kanceláře Fischer, u které jako vůbec první klient vyzkoušel novou službu v prodeji letenek! A navíc u moře hledal Miss mokré tričko! A výsledek jeho akce byl víc než překvapivý!

Zatímco na Evropě 2 si lámali hlavu, kde jejich hvězda vězí, Mareš pobíhal na pláži s megafonem, kde v rámci reklamní akce cestovky nazvané klikniazmiz.cz hledal Miss mokré tričko. Na sluníčku pečící se dámy ale do akce moc nebyly, Mareš přesto nakonec vítěze našel. I když chvílemi zmrzl ostřílenému moderátorovi úsměv na tváři, jedno bylo jasné: Jako Miss mokré tričko zvítězil jeden hodně otylý návštěvník pláže, který se opodál v XXL bílém tričku sprchoval. Ten si také u moderátora vybral svou hlavní cenu, která zněla od začátku lákavě: Projížďka na moři. Mareš tak musel s nelibostí vítěze táhnout po vlnách na nafukovacím lehátku... Marešova přítelkyně si může být jistá, že si moderátor s »vítězkou« Miss mokré tričko nic nezačal!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.