Jiří Suchý (84): Kolaps v divadle! Jen pár dní před narozeninami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Suchý (84): Kolaps v divadle! Jen pár dní před narozeninami

Lazar Suchý v čepici a šále, chce se rychle uzdravit, aby mohl oslavit své blížící se narozeniny, které má v sobotu.
Lazar Suchý v čepici a šále, chce se rychle uzdravit, aby mohl oslavit své blížící se narozeniny, které má v sobotu.  (Foto Aha! – Pavel Machan, Facebook)

Postel, čepice, šála a zázvorový čaj. Tak teď tráví dny Jiří Suchý (84), který z přepracovanosti zkolaboval na jevišti a skončil v nemocnici. I když už je doma, musí principál divadla Semafor čelit dalším zdravotním komplikacím. 

Když se mu v pondělí, pět dní před 85. narozeninami, udělalo zle v Klatovech na jevišti, lékař mu v místní nemocnici sdělil: „Jste přepracovaný, přetažený. Okamžitě vysaďte nebo nic slavit nebudete!“ Suchý okamžitě zrušil úterní představení a sliboval, že se ve středu opět postaví na divadlení prkna.

„Ke kolapsu se přidala chřipka, nejspíš aby nebyl sám. Je pěkné, jak ty choroby při sobě drží,“ posteskl si na sociální síti s tím, že musí zrušit další představení. O Suchého se doma vzorně stará hospodyně a on věří, že dnes se už na prknech Semaforu objeví. „Čtvrteční představení Kdyby tisíc klarinetů zatím nerušíme,“ řekli Aha! v divadle Semafor. 



Přečtěte si
ivoadler
29. 9. 2016 • 11:04

Jestli se nepletu, tak měl i něco jako manželku, pochopitelně mladší). Ale spolu nežili (jako Menzel). Kdo by taky s tak velkým umělcem vydržel!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.