Chorobná žárlivost Jolie! Je tohle pravý důvod rozvodu s Pittem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chorobná žárlivost Jolie! Je tohle pravý důvod rozvodu s Pittem?

Angelina prý Bradovi volala i 10x denně.
Angelina prý Bradovi volala i 10x denně. (Foto Profimedia.cz)

Nepřekonatelné rozdíly? Pittův (52) špatný přístup k výchově dětí? Nebo snad jeho nadměrné pití, záliba v marihuaně a narůstající agrese? Zdá se, že pravý důvod, proč Angelina Jolie (41) podala žádost o rozvod, může být úplně jiný, daleko prostší: hereččina chorobná žárlivost!

Americký magazín National Enquirer (a nejen on) připomíná půl roku starou událost, která Angelinu vykresluje coby hysterickou žárlivku. Letos v březnu totiž měla vyrazit chůvu, kterou si jen pár týdnů předtím najali na hlídání své šestihlavé dětské »smečky«, protože prý s Pittem flirtovala.

„Brad byl u lidí, kteří pro něj pracovali, vždy velmi oblíbený. Jenže vztah, který navázal s chůvou, začal podle Angie přerůstat v něco víc než přátelství. Byla přesvědčena, že ho svádí. Třeba i proto, že pokaždé, když byl doma, chůva se koupala v bazénu,“ prohlásil zdroj magazínu.

Vše vygradovalo na konci března. „Její paranoia vyvrcholila, když jednou viděla Brada v kuchyni jen v ručníku ve společnosti blaženě se usmávající chůvy. Začala řvát a na minutu ji vyrazila, on si přitom přišel po sprše jen do lednice pro džus…“

Vtrhla na plac a udělala scénu
Jolie byla údajným Bradovým románkem s Marion Cotillard (40) tak posedlá, že si nejen najala soukromé očko, které pár při natáčení Spojenců sledovalo, ale dokonce sama vtrhla na plac, kde udělala scénu! Přesně to tvrdí britský Teh Sun. „Když viděla, jak se k ní Brad má, byla zdrcená a ponížená. K Marion se pak chovala jako k největší sokyni, nenávidí ji,“ tvrdí zdroj listu.

Blouznil o bývalé lásce
Atmosféře v rodině prý nepřidal ani fakt, že Pitt prý jednou ze spaní mluvil, zmínil jméno Gwyneth Paltrow (43), své bývalé lásky. „No tak, Gwyn, nech mě spát ještě pět minut,“ blouznil údajně o herečce, s níž chodil od roku 1994 celé 3 roky a dokonce byli i zasnoubeni. Ještě víc oleje do ohně pak Pitt přilil, když vyčítal Angelině, že je příliš vychrtlá a navrhl jí, ať zkusí dietu a metody, jež propaguje právě Gwyneth...


Stíhala ho 10x denně
Za všechny ostatní historka z léta 2006, kdy ona byla doma po porodu Shiloh a Brad letěl natáčet Dannyho parťáky 3. „Angie je po narození dítěte trošku mrzutá. Požádala přátele, aby Brada kontrolovali na každém kroku a sama mu volá i desetkrát denně,“ vyzradil tehdy zdroj blízký Angelině.

Údajná Pittova milenka: Čekám dítě!
K rozvodu »Brangeliny«, v němž podle některých měla prsty, se konečně vyjádřila i francouzská herečka Marion Cotillard (40). Právě s ní se měl Pitt spustit při nedávném natáčení dramatu Spojenci (premiéra je za dva měsíce). Údajné koketování dementovala a navíc prozradila, že je těhotná! Ne však s ním! „Před lety jsem potkala muže svého života, otce našeho syna (5letý Marcel - pozn) i dítěte, které čekám teď. On je moje láska, nejlepší přítel a jediný, koho potřebuji,“ vyznala se z lásky k herci Guillaumu Canetovi (43), s nímž žije už osm let.

Urychlil rozvod Pittův »blikanec«? Prý zbil jejich děti!
Zpráva o tom, že se s ním jeho choť chce rozvést, Pitta šokovala, prý se o ní dozvěděl pouhý den předem! „Plánoval vyrazit s rodinou do Londýna, cestu ale musel narychlo zrušit,“ prohlásil zdroj z jeho okolí. Vše se tedy odehrálo hodně narychlo – co tedy hereččino rozhodnutí vyplnit rozvodové papíry uspíšilo? Podle serveru TMZ  hercův agresivní »blikanec«, při němž zbil jejich děti! „Měl výbuch vzteku v soukromém tryskáči. Řádil jak pominutý, řval a vztáhl ruku i na děti,“ cituje TMZ svůj zdroj. Pitt incident, který už vyšetřuje policie, pochopitelně odmítá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.