Adamovská z Ordinace: Bez vlasů kvůli rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adamovská z Ordinace: Bez vlasů kvůli rakovině!

Běla Valšíková bude muset podstoupit chemoterapii.
Běla Valšíková bude muset podstoupit chemoterapii. (Foto TV Nova, infografika Aha!)

Bulka, kterou si Zlata Adamovská (57) jako MUDr. Běla Valšíková nahmatala v prsu, dává zabrat tvůrcům Ordinace v růžové zahradě 2. Běla totiž bude po chemoterapii holohlavá, takže maskéři mají před každým natáčením hodně práce.

„Scény, kdy má Zlata rakovinu, točíme už asi měsíc,“ prozradil deníku Aha! Vlastimil Zavřel (62), který ztvárňuje Bělina švagra a věčného remcala Jindřicha Valšíka. „Její postava teď bude mít takové smutné období. Mě se to tak úplně netýká, ale je to teď náročnější natáčení,“ poznamenal.

Důkladná proměna
Adamovská teď totiž musí trávit mnohem více času v maskérně než ostatní herci. Kvůli zákeřné nemoci, se kterou začne bojovat, musí před každým natáčením projít důkladnou proměnou. „Na place jsou docela prostoje. Trvá, než jí maskéři udělají pleš po té chemoterapii, kterou bude muset její postava podstoupit,“ řekl herec, který se po boku Zlaty objevuje v Ordinaci už devět let. „V hodně obrazech bude totiž úplně holohlavá, takže tím je teď to natáčení ztížené,“ uzavřel Zavřel. Na mamograf!
Herečka se dokonce rozhodla zajít na mamograf. „Ta seriálová úloha mě vybudila k tomu jít na kontrolu v osobním životě. Pokud tak učiní i naše divačky, tak zaplaťpánbůh,“ řekla Zlata Adamovská.



Přečtěte si
-bello-
17. 9. 2016 • 19:34

Proč takovou srágoru komplikovat vyráběním pleše?! Stačí , aby před každým obrazem před sebe vystavila ceduli : " teď mám jako pleš " a lidi si to domyslí

jarypadlo
17. 9. 2016 • 08:50

Hvězdná pěchota divadel a kdejaká sereálová ficka se potřebují zviditelnit právě hranou rakovinou,se potom nemůžete divit že lidi kašlou na opravdové a bolestné případy a sbírky nijak nepodporují.

stekavypes
16. 9. 2016 • 09:46

Vy AHÁCKÝ kreténi,to nemáte jiný zprávy?Kdo je zvědavěj na to co se děje v nějakým pošahaným seriálu.Takový zprávy si strčte do zádele.Když nemáte nic aktuálního,tak jděte radši kydat hnůj,tam budete užitečnější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.