»Bohdalka« řvala smíchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Bohdalka« řvala smíchy!

Jiřina Bohdalová se vtípkům Jiřího Krampola smála celý večer.
Jiřina Bohdalová se vtípkům Jiřího Krampola smála celý večer. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Královna humoru Jiřina Bohdalová (76) se opravdu umí bavit! Tentokrát ji svými přisprostlými vtípky rozesmál Jiří Krampol, se kterým se v karlínském divadle sešla na oslavě 60. narozenin zpěváka Karla Bláhy. A že se u toho pořádně zapotil, bylo vidět na jeho sněhobílé a perfektně vyžehlené košili.

Karel Šíp na svou roli baviče jako by zapomněl a za pultem ochotně pomáhal prodávat chlebíčky!

Krampola neopustil vtip, ani když Bláhovi z jeviště do řad diváků, kde operetní zpěvák seděl, přál k narozeninám. „Vítej na druhé straně řeky, teď přijde něco, čeho se možná už nikdy nezbavíš. Sklerózy,“ pogratuloval mu s úsměvem Krampol a zároveň vysekl historku o tom, jak mu kdysi Stella Zázvorková řekla, že hledala dva a půl roku brýle.

S hudebním dárkem přispěchala také Jitka Zelenková, ze které si čtyři dny před oslavou udělal Bláha legraci. „Nechal mi na záznamníku vzkaz, že je mým fanouškem, kterého znám, a když jsem mu volala zpět, tak mi trvalo, než jsem ho poznala. Excelentně totiž umí měnit hlasy,“ smála se Zelenková. Bláhovi zazpívali a poblahopřáli také Karel Štědrý, Galla Macků, Martin Hrdinka, který celý koncert moderoval, Petr Salava a další »Amforáci«. Nechyběla ani Daniela Šinkorová, která na rozdíl od ostatních dam, jež zvolily róby, vystoupila ve strohém kostýmku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.