Zawadská bojovala s depresí! Důvod zaskočí ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zawadská bojovala s depresí! Důvod zaskočí ...

Valerie Zawadská
Valerie Zawadská (Foto pro Aha! – Robert Klejch, herminapress.cz)

Dnes je Valerie Zawadská (57) veselá paní plná energie, ale bývaly doby, kdy hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 bojovala s depresemi a úzkostí. Od té doby neslaví ani své narozeniny, raději prý oslavuje věk jiných…

Herečka se s kostlivcem ve skříni svěřila na oslavě Kristových let svého dvorního kadeřníka. „Moje třiatřicáté narozeniny byly hrozné. Tehdy jsem neměla dobré období, dokonce jsem chtěla seknout s herectvím. Byla jsem sama, bez partnera a bez dětí apřipadala si tak nějak do počtu,“ svěřila se deníku Aha! Zawadská s tím, že tohle utrpení ukončili její přátelé z divadla.

„Uspořádali mi tajně mejdan, kde mě vlastně přesvědčili, že se mýlím. Že mě má někdo rád, že nejsem sama. A zbytek už přišel sám. Vdala jsem se a porodila dva syny,“ směje se nová posila Ordinace v růžové zahradě 2, která Martinovi Žifčákovi přinesla nádhernou kytici a osobní přání zdraví, lásky a spokojených zákazníků. „Svoje narozeniny raději slavím prací, i letos tomu nebude jinak. Nerada si připomínám, že moje mládí je ta tam,“ řehtala se Valerie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.