Natálka Grossová (13): V hledáčku o třicet let staršího týpka! Kdo je ten zvrhlík? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Natálka Grossová (13): V hledáčku o třicet let staršího týpka! Kdo je ten zvrhlík?

Mladinká Natálka se o svou nevinnost bát nemusí...
Mladinká Natálka se o svou nevinnost bát nemusí... (Foto Aha! – Robert Klejch, Facebook)

Třináctiletá Natálka získala svou první hlavní roli. V muzikálu Ples upírů si zahraje unesenou ženu, kterou se snaží svést upíří hrabě Krolock. Toho neztvární nikdo jiný než protřelý muzikálový herec Marian Vojtko (43).

Obsadit takto mladou dívku do role s erotickým nádechem je poměrně odvážné. Producent František Janeček (71) ale ujišťuje, že vše proběhne ve vší počestnosti. Ve stejnojmenném filmu, ze kterého muzikál vychází, je totiž i scéna, kde upír svádí svou oběť nahou ve vaně.

Natálka je sice mladinká a její obsazení do Plesu upírů, může vypadat kontroverzně, ale scénář pro tu roli opravdu předepisuje útlý věk. Jsem si jist, že jejich společné scény s Marianem Vojtkem budou o to působivější,“ řekl pro Blesk Janeček.

Myslíte si, že Natálie roli získala díky slavnému příjmení svého tatínka Stanislava Grosse (†45)? Producent, který se přátelil se zesnulým premiérem, jakoukoliv protekci odmítá. „Když jsem ji před lety poprvé obsadil do Bídníků, všichni se do mě obuli, že jde o protekci,“ vzpomínal Janeček. „Pak ale ztichli a dnes je Natálka v souboru několika muzikálů. Už tehdy jsem v ní viděl obrovský talent, a teď ji chci posunout dál.“

Podle Františka je Grossova dcera nejen talentovaná, zároveň na sobě tvrdě dře. „Stačí se na ni podívat a vidíte, jaké z ní tryská nadšení, energie a talent,“ nemůže si mladou zpěvačku vynachválit Janeček.

Video se připravuje ...

Na Ples upírů se můžete těšit v únoru 2017.

 



Přečtěte si
anezat
7. 9. 2016 • 08:37

antonuis.j
7. 9. 2016 • 07:47

Ječí jako siréna, to je děs! A co se týče jejího herectví - schválně jsem si pustil Přístav, kde tahle hvězdička hraje - taky děs, přehrává, nemluví, ale odříkává text, prostě absolutní dřevo a i hudební antitalent, Janeček je totálně mimo, zrůdný děda!

size73
6. 9. 2016 • 20:59

Tak to je od úchylného Janečka silný hardcore,chudák Vojtko!

mirkazam
6. 9. 2016 • 12:45

Namistrovaný střevo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.