ROZVOD záletné Faltýnové: Komu všemu půjčila své tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ROZVOD záletné Faltýnové: Komu všemu půjčila své tělo!

S podnikatelem Simonem Šteklem jsou již rozvedení.
S podnikatelem Simonem Šteklem jsou již rozvedení. (Foto Outlet Max)

Manželství modelky Petry Faltýnové (38) a podnikatele Simona Štekla (39) bylo jako jízda na horské dráze. On si myslel, že horkokrevnou brunetku zkrotí, ale nevyšlo to...

Po osmi letech, kdy se jejich manželství potácelo v troskách, je u konce už i formálně. „Ano, jsem rozvedená. Vše proběhlo v klidu. Nechápu, že se někteří manželé dohadují,“ řekla deníku Aha! Petra Faltýnová, která s čerstvými rozvodovými papíry vyrazila na párty.

Právník ji hlídal
Společnost jí dělal pohledný mladý muž, který ovšem ani trochu nebyl podobný jejímu zámožnému americkému snoubenci Davidovi. Byl to její právník Tomáš, který ji sledoval jako ostříž a pečlivě hlídal každé její slovo. Nezkrotný živel Hlídat ji zkoušel i Simon, který dlouhou dobu věřil, že vztah s Petrou zvládne. Ostatně byl to právě Štekl, kvůli kterému skončily fiaskem dvoje modelčiny zásnuby. Pod čepec ji dostal až on. Jenže i bohatému podnikateli vydržela být věrná jen pár měsíců. Ani jeho svatá trpělivost, se kterou jí zálety odpouštěl, manželství nezachránila.



Volná pro Davida
Největší radost z rozvodu má pravděpodobně americký podnikatel David, který Petru požádal začátkem roku o ruku. A vypadá to, že by se mohl dočkat! Vždyť Petra si zjevně užívá života po jeho boku, který zahrnuje soukromé tryskáče, jachty a drahé dárky, jako třeba BMW v ceně tří milionů.

Všichni její muži

2006 S Ručinským měli před svatbou
Petra si za svého vyvoleného vybrala »zlatého hocha« z Nagana Martina Ručinského (45). Jejich vztah byl natolik bouřlivý, že svatbu zrušili těsně před plánovaným datem. Důvodem byl Petřin románek se Simonem Šteklem.

Duben 2008 Modela Hajabáče zklamala
Romantické zásnuby v Thajsku s podnikatelem a bývalým modelem Romanem Hajabáčem (39) skončily fiaskem. K okamžitému rozchodu došlo poté, co Hajabáč odhalil Petřinu nevěru se Šteklem. Vypadalo to, že zámožný byznysmen je Petře souzen.



Srpen 2008 Konečně svatba a ohňostroj
Od zrušených zásnub s Hajabáčem utekly sotva čtyři měsíce a modelka ohlásila svatbu se Simonem Šteklem. Uskutečnila se v Ledeburských zahradách Pražského hradu. Následná hostina probíhala na Střeleckém ostrově a o půlnoci vyvrcholila velkolepým ohňostrojem.

Leden 2009 Nevěra s Langošem odpuštěna
Mladá paní Štekl-Faltýnová se spustila s hercem Jiřím Langmajerem. Románek zřejmě trval už od prosince, kdy Langoš moderoval křest Petřina prvního kalendáře a manžel se o nevěře dozvěděl přes GPS. Simon Petře vše odpustil a za rok se jim narodila dcera Adriana (6).

Březen 2012 Přistižena s Marešem
Milovnice luxusu se vrhla do náruče nejlépe placeného českého moderátora. Scházeli se potají, dokud je nezastihli v Letenských sadech. V roce 2013 ale musela Leoši Marešovi vysvětlovat aférku s osaháváním na filmovém festivalu neznámým mužem...

 



Přečtěte si
antonuis.j
2. 9. 2016 • 15:53

Taky je to na ní vidět, že "půjčuje" své kostnaté tělo prachatým dědouškům. Je čím dál škaredější, vyžilá, vrásčitá, vychrtlá a vousatá, prostě je to stará curva, nic víc a nic míň. A je moc hezké, jak se vybodla na dceru, hlavně aby se vyzuna stará mohla pelešit za prachy. Prostě největší Curva je právě tahle vyschlá stará vousatá cigna s IQ lejna na chodníku...

dandova
2. 9. 2016 • 11:55

Pujcila, ehm.

hejhej
2. 9. 2016 • 11:53

Divím se p.Šteklovi, že s tou kur.vou byl tolik let v manželství. Muselo ho to poškodit .

ivoadler
2. 9. 2016 • 10:40

Moc Petře fandím. Ano, takhle se mají chovat missky. Jeden skandál za druhým. Ať má bulvár o čem psát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.