Ťukněte si s celebritou! Herečka Adéla Gondíková slaví 43! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ťukněte si s celebritou! Herečka Adéla Gondíková slaví 43!

Adéla Gondíková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Adéla Gondíková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!  (Foto Aha! – Martin Přibyl, Pavel Machan, herminapress.cz, ara)

43. narozeniny dnes slaví herečka a moderátorka Adéla Gondíková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Adéla Gondíková je populární česká moderátorka, která se svým bratrem Daliborem ovládla televizní obrazovku. Působí i jako televizní a divadelní herečka.

Adéla Gondíková spolu s bratrem Daliborem Gondíkem ovládla televizní obrazovku. Uváděli brzkou Snídani s Novou, zábavnou Go Go Šou i soutěžní Kolotoč. Tipy a nápady pro dům a zahradu dávají v pořadu Rady ptáka Loskutáka. Spolupráci začali v rádiové show Gondix Family. 

Během studií hudebně-dramatického oboru Pražské konzervatoře hostovala Adéla Gondíková v Divadle Na Fidlovačce. Školu nakonec nedokončila a vyrazila na dráhu redaktorky v rádiu. V televizi moderovala publicistické pořady Dotkněte se hvězd a Kinorevue. Zahrála si v seriálu Ordinace v růžové zahradě a v komediích Všechno nejlepší! a Doktor od jezera hrochů.

Divadelní společnost Háta nabídla Adéle Gondíkové role v inscenacích Světáci nebo Jakeovy ženy. Předvedla se i v muzikálu na ledě Popelka nebo ve francouzské konverzační komedii Jo, není to jednoduché, ve které vytvořila spolu s  ústřední partnerskou dvojici. A láskyplné opojení nezůstalo jen na divadelních prknech. S krátkými přestávkami Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tvoří pár už od roku 2010.

V roce 2002 se s Adélou Gondíkovou oženil hudebník a herec Ondřej Brousek. O dva roky později mu porodila dceru Nelly. Manželství se ale kvůli Brouskově nevěře s herečkou Annou Remkovou, kterou si později vzal, rozpadlo. Mezi bývalé partnery Gondíkové patří například i herec Viktor Limr.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.