Lena předváděla s pejskem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lena předváděla s pejskem

Lena Záhorská předváděla také s čivavou.
Lena Záhorská předváděla také s čivavou. (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – Jako hotelová dědička Paris Hilton vypadala Lena Záhorská (27) na módní přehlídce butiku Arabella. Sexy šaty, tygrovaná podložka pro psa čivavu a nezbytný úsměv ji zdobily na molu.

Jako hotelová dědička Paris Hilton vypadala Lena Záhorská (27) na módní přehlídce butiku Arabella. Sexy šaty, tygrovaná podložka pro psa čivavu a nezbytný úsměv ji zdobily na molu.

Módní show v pražské restauraci Theatro si nenechala ujít Dáda Patrasová, která dorazila s novým, kratším sestřihem. Jak se přítomní shodli, zpěvačku to omladilo o deset let! O moderování se postaral stále vytížený Leoš Mareš s Romanou Vítovou, která má teď plnou hlavu chystané veselky s Petrem Jáklem. S přípravou na akci vypomáhala kontroverzní návrhářka Valentina Armandi. Na večírku se sice chovala jako královna večera, ten den musela ovšem řešit, jak zaplatí byt, ze kterého ji prý chce bytná kvůli neplacení vystěhovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.